Gå direkt till innehåll

Ämnen: Massmedia

Ulf Niklasson får ny roll på Stampen Media – HN söker ny chefredaktör

Ulf Niklasson, i dag chefredaktör för Hallands Nyheter, får en nyinrättad roll som kommersiellt innehållsansvarig för Stampens alla titlar.
– Detta handlar om att vi vill driva och genomföra kommersiella satsningar som skapar möjligheter att utveckla vår kvalitetsjournalistik i alla kanaler, säger Johan Hansson, VD Stampen Media.
I tjänsten som kommersiellt innehållsansvarig ska Ulf Niklasso

Fotograf: Sara Johari, GP

Fredrik Hofflander ny chefredaktör för TTELA

Fredrik Hofflander lämnar efter närmare fem år uppdraget som chefredaktör på Mölndals-Posten för att i stället ta över rollen som chefredaktör och ansvarig utgivare på TTELA.

GP startar daglig morgonshow

GP startar daglig morgonshow

Nyhetsshowen, så heter Göteborg-Postens nya livesända storsatsning. Fem dagar i veckan kommer Kalle Berg, Fanny Wijk, Ina Lundström och Linnea Rönnqvist ge lyssnarna de viktigaste nyheterna med sig in i dagen.

Lennart Hörling ny ledamot i Stampen AB

Lennart Hörling ny ledamot i Stampen AB

Vid årsstämman i Stampen AB den 6 maj utsågs Lennart Hörling till ny styrelseledamot i bolagets styrelse. Han ersätter Lars Hjörne, som efter 49 år lämnar styrelsearbetet inom Stampen-gruppen.

Stampen AB: Förändringar på chefsstolen i Mediabolaget i Halland

Göran Johansson, VD i Mediabolaget i Halland, går i pension i samband med sin 60-årsdag. Nils Engström, VD för Mediabolaget Västkusten AB tar tillfälligt över som VD även för Mediabolaget i Halland från den 16 mars och fram till den 10 juni då Boine Gepertz tillträder som VD för både Mediabolaget Västkusten och Mediabolaget i Halland (meddelat tidigare i pressmeddelande 2009-01-21)
Efter en l

Bokslutskommuniké januari - december 2008

Bokslutskommuniké januari - december 2008
Stampen fortsätter att investera för framtiden
· Stora investeringar för ny koncerngemensam plattform (bl a gemensam digital utveckling, webb, webbTV)
· Förvärv av Appelberg Publishing Group, Svenska Fans och GISAB
· Första spadtaget för ny tryckerianläggning i Landvetter
· Inlösen av aktier i VLT AB samt avnotering av VLT AB från First Nort

Boine Gepertz blir ny vd för Mediabolaget Västkusten och Mediabolaget i Halland

Styrelsen i Mediabolaget Västkusten och styrelsen i Mediabolaget i Halland har enhälligt beslutat att utse Boine Gepertz till ny vd för Mediabolaget Västkusten AB och operativ vd i Mediabolaget i Halland AB. Boine Gepertz kommer att ingå i Stampen-gruppens koncernkoordinationsgrupp och tillträder sin tjänst senast sommaren 2009.
Boine Gepertz, som är civilekonom, lämnar en befattning som vd på

Mediabolaget Västkusten får ny VD

Omstruktureringsarbetet fortsätter i Mediabolaget Västkusten. Intensiteten höjs och kravet på närvaro från alla inblandade är stort.
Inge Olausson som delat sin tid mellan att vara VD i Mediabolaget Västkusten och CIO i Stampen-gruppen kommer nu att lämna sin post som VD i Mediabolaget Västkusten för att helt koncentrera sig på sin roll som CIO.

Som tidigare meddelats kommer också Göran

Delårsrapport januari - augusti 2008



Omsättningen uppgår till MSEK 3 295 (2 915) Rörelseresultatet (EBITA) uppgår till MSEK 195 (208). I resultatet ingår omstruktureringskostnader med MSEK 31 Stampen Media Partners förvärvade Appelberg Publishing Group AB samt Svenska Fans V-TAB tecknade nytt flerårigt avtal med Aftonbladet och bygger nytt tryckeri i Härryda Option till SBS Radio att vid årsskiftet 08/09 överta S

Stampen-gruppen växer med GISAB

VLT AB, ett bolag i Stampen-gruppen, förvärvar Gratistidningar i Sverige AB (GISAB), av danska koncernen Söndagsavisen AS.
"Vi har en tradition av att utveckla lokalt starka medier. Därför är vi mycket nöjda med den här affären, som stärker vår position i Stockholmsregionen", säger Tomas Brunegård, styrelseordförande i VLT AB.

"GISAB har byggt framgångsrika gratistidningar med lokalt fo

Visa mer