Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Milstolpe passerad: nu är alla Stampen Medias titlar prenumererade

I dag är en historisk dag för Stampen Media.
Sedan i morse är även Melleruds Nyheter en prenumererad dagstidning.
Detta innebär att alla Stampens 16 titlar nu har en digital prenumerationsmodell.

Melleruds Nyheter är det senaste tillskottet i Stampen Media-portföljen. Efter att ha varit en gratistidning sedan 1993 har Stampen nu lyft över tidningen i den digitala prenumerationsmodell som redan gäller för koncernens övriga titlar.

- Det är en milstolpe för oss i dag, säger Stampen Medias koncernchef Johan Hansson.

- 2017 bestod Stampen Media-koncernen av sex prenumererade titlar och tio gratistidningar. Alla utan en digital betalningsmodell. Sedan dess har ett stort arbete genomförts för att digitalisera och framtidssäkra koncernen samtidigt som antalet prenumererade titlar nästan har tredubblats. Detta med en digitaliseringsgrad som snabbt närmar sig 70 procent.

Vid årsskiftet läggs den sista månadsdistribuerade gratistidningen, Alingsås-Kuriren, ned.

- Vi har i dag en stark position i Alingsås med Alingsås Tidning som vi kommer att satsa på att ytterligare stärka, säger Johan Hansson.


    Ämnen


    Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner. I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, samt distribution- och logistikföretaget VTD. I koncernen ingår sexton prenumererade morgontidningar: Alingsås Tidning, Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Härryda-Posten, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Lerums Tidning, Mark-Posten, Melleruds Nyheter, Mölndals-Posten, Partille Tidning, ST-tidningen, Strömstads Tidning och TTELA.
    www.stampenmedia.se

    Kontakter

    Anna Wiking

    Anna Wiking

    Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70