Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Wallstreet Media tillsätter Digital Specialist

Wallstreet Media rekryterar Jonas Svanström som Digital Specialist med fokus att öka de digitala intäkterna. Jonas har tidigare jobbat som bl.a. försäljningschef på Metro Göteborg och nu senast som annonschef på tidningen Brant och Bergssport.
 
-Det känns fantastisk bra att få in Jonas Svanström i organisationen. Jonas har bred erfarenhet av mediaförsäljning och kommer att ge oss den kraft vi behöver för att kunna fokusera både på de digitala produkterna och på nya kundsegment, säger Jonas Nordhammer, försäljningsdirektör för Wallstreet Media. -Vi ser den största tillväxtökningen i våra digitala kanaler och därför känns det naturligt att avsätta resurser och lägga extra mycket kraft och utveckling på vårt digitala erbjudande.
 


För mer information:

Jonas Nordhammer, försäljningsdirektör, 0767- 67 68 08


Ämnen


Wallstreet Media är en analog och digital aktör för utomhusannonsering och ingår i Stampen Media Group. Senaste tillskottet i portföljen är två digitala skärmar på Sveavägen/Kungsgatan i Stockholm.
 

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70