Gå direkt till innehåll
Wallstreet Media inleder partnerskap med Europas största utomhusbio

Pressmeddelande -

Wallstreet Media inleder partnerskap med Europas största utomhusbio

En positiv känsla som stannar kvar

Big Crowd Factory, aktören bakom Europas största utomhusbio, besöktes av fler än 8.500 personer under deras festival i Göteborg 2019 och expanderar nu till Malmö sommaren 2020. Partnerskapet med Wallstreet Media blev naturligt till genom visionen att “bidra till en positiv känsla som stannar kvar” som den gemensamma nämnaren. Där Big Crowd Factory skapar ihållande, Good Vibes genom deras utomhusbio-festivaler och där det är självaste värdeorden Wallstreet Media använder för att skapa en mer levande stadsbild med deras marknadskampanjer. Tillsammans skapar de mer innovativa exponeringsytor på en ny typ av sommarupplevelse, gratis för besökaren.

Rikard Jonsson, medgrundare på Big Crowd Factory:

- Vi på Big Crowd Factory brinner helhjärtat för städernas integration och sammanhållning. Detta är just varför vi gör våra utomhusbio-festivaler gratis för besökaren - ett sätt att skapa en välkomnande och inkluderande känsla. Wallstreet Media blir en viktig partner i vår expansion till fler svenska städer och vi ser verkligen fram emot ett framgångsrikt samarbete.


Hanna Isacson, COO på Wallstreet Media:

- Vi brinner för att ge våra kunder de bästa reklamplatserna inom utomhusreklam som möjligt. Reklamytorna är en självklarhet för alla företag som vill nå ut till målgruppen 20-35 år. Vi är stolta att ingå partnerskap med Big Crowd Factory då vi delar en stark passion för våra kunder och partners och för att på nya innovativa sätt skapa upplevelser och nå effektivt ut till mottagaren. Vi vill skapa minnen tillsammans och detta är bara början.


Om Wallstreet Media

Wallstreet Media är ett av Sveriges ledande bolag inom trafikreklam. Bolaget bedriver verksamhet i Göteborg, Stockholm och i flera städer längs västkusten. Wallstreet Media är ett helägt dotterbolag till Stampen Media.

Om Big Crowd Factory

Big Crowd Factory har de senaste 3 åren skapat gratis utomhusbio-festivaler i Göteborg och har på den tiden blivit Europas Största utomhusbio sett till antal besökare. 2020 expanderar Big Crowd Factory till Malmö och kommer även försöka sig på att slå ett nytt världsrekord i Världens största utomhusbio. Under 2021 utökas konceptet ytterligare till fler städer runt om i Sverige.

Kontaktuppgifter:

Hanna Isacson

hanna.isacson@wallstreetmedia.se

+46 767 - 676 828

Ämnen


Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner. I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, digitala medier, utomhusreklam samt distribution. I koncernen ingår elva prenumererade morgontidningar Göteborgs-Posten, TTELA, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Alingsås Tidning, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Lokaltidningen STO samt fem gratistidningar Varbergs-Posten, Vänersborgaren, Lerums-Tidning, ST-tidningen och Alingsås Kuriren.
www.stampenmedia.se

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70