Gå direkt till innehåll
Stampengruppen lanserar ny webbplats
Stampengruppen lanserar ny webbplats

Pressmeddelande -

Stampengruppen lanserar ny webbplats

Idag lanserar Stampengruppen sin nya webbplats. Koncernen har genomgått stora förändringar de senaste åren och syftet med nya stampen.com är att symbolisera och spegla ett modernt och framåtlutande mediehus. Användarvänlighet och enkelhet har stått i fokus under processens gång, som helt skett inouse under ledning av Stampen Medias nya produktionsavdelning Media Services.

Den nya webbplatsen bygger på en Wordpress-sida och hela arbetsprocessen, från idé till färdig webbplats, har skett inhouse av Stampen Medias nya produktions-avdelning Media Services.

- Det är såklart jätteroligt att kunna presentera Stampens nya webbplats, som är framtagen internt av vårt superduktiga inhouseteam. Vår förhoppning är att stampen.com ska vara inspirerande och enkel för våra besökare men att vi också ska kunna erbjuda liknande helhetslösningar till våra kunder och annonsörer, säger Monica Zetterberg.

Det var i samband med organisationsförändringar i december som Stampen Medias produktionsavdelningar slogs ihop till en avdelning under namnet Media Services. Syftet är att organisera produktionen, liksom redaktionen och säljorganisationen, efter funktion och inte efter distributionskanal.

Besök gärna sidan här: https://www.stampen.com/ 

För mer information kontakta:
Monica Zetterberg, chef Media Services 
0705-62 46 41, monica.zetterberg@stampen.com

Ämnen


Stampengruppen är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70