Gå direkt till innehåll
Stampen Fashion Media inleder samarbete med Nattstad

Pressmeddelande -

Stampen Fashion Media inleder samarbete med Nattstad

Stampen Fashion Media inleder exklusivt samarbete med NattstadStampen Fashion Media, som driver Devote.se och Rodeo.net, inleder ett exklusivt samarbete med sajten Nattstad.se. Inledningsvis innebär det att Stampen Fashion Media tar ansvar för annonsförsäljningen på sajten och hanterar kommersiella samarbeten med sajtens bloggare. 

Nattstad.se är en av Sveriges mest populära sajter för tjejer i målgruppen 15-25 år. Sajten har utvecklats från en välbesökt vimmel-community i början av 2000-talet till att idag erbjuda ett av marknadens bästa blogg-verktyg. Nattstad.se har över 500.000 unika besökare varje vecka på sina plattformar och nuu inleder man ett samarbete med Stampen Fashion Media som driver sajter med liknande målgrupper.

- Samarbetet med Stampen Fashion Media känns som "handen i handsken". Deras duktiga och kreativa säljkår kombinerat med våra lika målgrupper passar oss perfekt säger Magnus Karlsson, grundare av Nattstad.se


- Vi har en under en tid fört dialog med Nattstad som har bra annonsprodukter och en tydlig och avgränsad målgrupp. Vi har just nu fler förfrågningar från annonsörer än vad vi kan leverera och därför inleder vi nu första steget av samarbetet med Nattstad redan i september, säger Staffan Ekberg, Stampen Fashion Media.


För mer information, kontakta:
Staffan Ekberg, Stampen Fashion Media, 0733 - 43 91 91. 

Ämnen


Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com


Stampen Fashion Media är en del av affärsområdet Stampen Media Partner, vilket har fokus på investeringar och tillväxt inom digitala medier och redaktionell marknadsföring. Bolagen i gruppen utgörs bl.a. av OTW, Appelberg, Mobiento, Minnesota, Familjeliv Media, Stampen Sports Media, Odla, Wallstreet, Hello There och Adeprimo. 

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70