Gå direkt till innehåll
Sandra Bygdén Shameh
Sandra Bygdén Shameh

Pressmeddelande -

Sandra Bygdén Shameh ny chefredaktör på Bohusläningen

Bohusläningen får en ny chefredaktör:

Sandra Bygdén Shameh, som i dag har motsvarande roll på Örnsköldsviks Allehanda.
- Jag är väldigt glad att vi har rekryterat Sandra, säger Johan Hansson, koncernchef på Stampen Media.
Han fortsätter:
- Med Sandra får vi en chefredaktör som ligger i absolut framkant för att driva en helt digital redaktion. ÖA har de senaste åren visat att de driver utvecklingen av lokala mediehus. Att få in den kompetens och erfarenhet som Sandra besitter kommer att stärka oss väldigt mycket. Tillsammans med Bohusläningens kompetenta redaktion blir detta en perfekt kombination.

Sandra Bygdén Shameh ser fram emot det nya jobbet:
- Det känns hedrande att få möjlighet att arbeta med en så klassisk lokaltidning som Bohusläningen. Det blir en spännande och rolig utmaning. Jag älskar lokaljournalistikens möjligheter att vara både nära och berörande. Det är också två viktiga faktorer för att växa bland yngre läsare: lokaltidningen ska kännas – och vara relevant i vardagen.

Ämnen


Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner. I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, samt distribution- och logistikföretaget VTD. I koncernen ingår femton prenumererade morgontidningar: Alingsås Tidning, Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Härryda-Posten, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Lerums Tidning, Mark-Posten, Mölndals-Posten, Partille Tidning, ST-tidningen, Strömstads Tidning och TTELA samt gratistidningarna Alingsås Kuriren och Melleruds Nyheter.
www.stampenmedia.se

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70