Gå direkt till innehåll
Hanna Isacson ny operativ chef på Wallstreet Media

Pressmeddelande -

Hanna Isacson ny operativ chef på Wallstreet Media

Hanna Isacson är från och med i dag ny operativ chef för Stampen-ägda Wallstreet Media. Hanna kommer närmast från en tjänst som General Manager för STS Study Abroad med övergripande ansvar globalt för affärsområdet. Hanna efterträder Sanna Kindmark som valt att gå vidare till nya utmaningar.

- Det är med glädje jag i dag kan presentera Hanna Isacson som ny operativ chef för Wallstreet Media. Hanna har en gedigen ledarerfarenhet inom sälj- och marknadsföring från en mycket konkurrensutsatt bransch. Hon har under tio års tid axlat roller med större och större ansvar inom STS Education. Denna erfarenhet i kombination med Hannas personliga driv och resultatfokus kommer att bidra till att förstärka Wallstreets position som ett av Sveriges ledande trafikreklambolag, säger Johan Hansson, vd Stampen Media.

Hanna Isacson är ”jätteglad och taggad” inför uppdraget:

- Det är fantastiskt roligt att komma till en ny spännande bransch och till ett välrenommerat Göteborgsbaserat bolag som Wallstreet Media med en erkänt stark säljkultur. Jag kommer tillsammans med alla duktiga medarbetare på Wallstreet göra allt för att utveckla affären ytterligare.

Johan Hansson vill samtidigt tacka Sanna Kindmark för hennes tolv år på Wallstreet Media:

- Wallstreet har de senaste åren visat kraftiga resultatförbättringar och fina vinstmarginaler, mycket tack vare Sannas goda insatser. Jag är säker på att den positiva trenden kommer att fortsätta under Hannas ledning.



Om Wallstreet Media
Wallstreet Media är ett av Sveriges ledande bolag inom trafikreklam. Bolaget bedriver verksamhet i Göteborg, Stockholm och i flera städer längs västkusten. Wallstreet Media är ett helägt dotterbolag till Stampen Media.


Ämnen


Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner. I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, digitala medier, utomhusreklam samt distribution. I koncernen ingår elva prenumererade morgontidningar Göteborgs-Posten, TTELA, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Alingsås Tidning, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Lokaltidningen STO samt sex gratistidningar Halmstad 7dagar, Varbergs-Posten, Vänersborgaren, Lerums-Tidning, ST-tidningen och AlingsåsKuriren.
www.stampenmedia.se

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70