Gå direkt till innehåll
Erika Arnadottir ny chefredaktör på Mölndals-Posten

Pressmeddelande -

Erika Arnadottir ny chefredaktör på Mölndals-Posten

Mölndals-Posten får en ny chefredaktör och ansvarig utgivare: Erika Arnadottir.

- Det är roligt att kunna presentera Erika som ny chefredaktör för Mölndals-Posten. Erika har en gedigen journalistisk erfarenhet med digitala förtecken och gör nu comeback hos oss, säger Johan Hansson, vd för Stampen Media.

  Erika Arnadottir har tidigare jobbat inom Stampen Media på Hallands Nyheter och för koncernens nyhetsdesk. Hon har också en bakgrund på Sveriges Radio, Sveriges Television, Alingsås Tidning och på Borås Tidning. Senast kommer hon från contentbyrån Off The Wall där hon har haft uppdrag som projektledare och social media-redaktör för Volvo Group.

  Mölndals-Posten är en av Stampen Medias större lokala titlar med närmare 6 000 prenumeranter.

  - Jag ser med glädje fram emot att återvända till Stampen Media och att ta mig an rollen som chefredaktör för Mölndals-Posten. Redaktionen på MP är ett fantastiskt gäng som har stenkoll på Mölndals kommun. Tillsammans ska vi fortsätta rapportera om det som är relevant och intressant för kommuninnevånarna. Det ska bli så kul att få bli en del av Mölndals-Postens fortsatta utveckling, säger Erika Arnadottir.

  Ämnen


  Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner. I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, samt distribution- och logistikföretaget VTD. I koncernen ingår fjorton prenumererade morgontidningar: Alingsås Tidning, Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Härryda-Posten, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Mark-Posten, Mölndals-Posten, Partille Tidning, ST-tidningen, Strömstads Tidning och TTELA samt fyra gratistidningar: Alingsås Kuriren, Lerums Tidning, Melleruds Nyheter och Nya Varbergsposten.
  www.stampenmedia.se

  Kontakter

  Anna Wiking

  Anna Wiking

  Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70