Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Appelberg producerar On Track för Arlanda Express

On Track blir namnet på ombordmagasinet från Arlanda Express som Appelberg nu producerar. Det första numret av den nya tidningen kommer ut i februari och för annonsförsäljningen ansvarar Mediakraft. 

Appelberg vann under 2013 upphandlingen av Arlanda Express ombordtidning. I samband med detta görs tidningen om och får namnet On Track. Tidningen har fokus på trender, tips, profiler och entreprenörer med koppling till Stockholm. Den innehåller också nyttig läsning för affärsresenären och exklusiva resereportage.  I det första numret som kommer ut i februari 2014 får läsarna bland annat möta stjärnarkitekten Tomas Sandell och bjuds på en svindlande vacker tur i norska Romsdalen.

–   Jag tror att det koncept vi skapar för On Track kommer att vara väldigt attraktivt för resenärerna med Arlanda Express och också fungera mycket bra tillsammans med Arlanda Express som varumärke, säger Calle Ericsson, vd för Appelberg.

Tidningen kommer ut med tio nummer per år och för annonsförsäljningen har Appelberg anlitat Mediakraft. Av de närmare 300 000 personer som reser med Arlanda Express en normalvecka är drygt 60 procent affärsresenärer och en tredjedel av inrikes affärsresenärerna reser med Arlanda Express mer än 20 gånger per år. On Track kommer också att distribueras på ett antal hotell vid Arlanda flygplats.


I Appelbergs team ingår:
Eriq Agélii, redaktionell projektledare
Göran Lind, redaktionschef
Alessia Wisten, redaktör
Linda Jerand, redaktör
Magdalena Taubert, AD
Calle Ericsson, ansvarig utgivare

För mer information kontakta:
Calle Ericsson, vd för Appelberg,
Telefon: 08-406 54 27, Mobil: 0733-94 96 90
calle.ericsson@appelberg.com




Ämnen


Appelberg Publishing Group AB är Sveriges ledande företag inom redaktionell kommunikation. Varje år tar vi fram hundratals tidningar, webbplatser, filmer, appar och nyhetsbrev till våra kunder. Ett 60-tal strategikonsulter, redaktörer, digitala specialister, formgivare och språkexperter samt flera hundra frilansare i hela världen arbetar för oss. www.appelberg.com

Appelberg Publishing Group AB ingår i Stampen Media Group som är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70