Gå direkt till innehåll
Vassare och bredare bevakning av Melodifestivalen

Pressmeddelande -

Vassare och bredare bevakning av Melodifestivalen

Den 29 januari lanserar Göteborgs-Posten, TTELA, Bohusläningen, Hallands Nyheter, Hallandsposten och Strömstads Tidning en gemensam nischad sajt för bevakningen av Melodifestivalen.
- Vi vässar rapporteringen och går på djupet. Det är en fantastisk möjlighet att fokusera på fler artister och händelser under Mello-veckorna. Vi kommer att ha en unikt stor och bred plattform att jobba utifrån, säger Johan Lindqvist, projektledare för satsningen och reporter på GP.

Sajten kommer vara samlingspunkt för allt material som publiceras i tidningarnas olika kanaler under Melodifestivalsveckorna. 

-   Det blir ett helt nytt sätt för oss att gemensamt möta våra nyhetskonsumenter. Specialsajten blir också en unik annonsyta och skyltfönster där våra annonsörer får möjlighet att möta en attraktiv målgrupp.

Innehållet till sajten kommer att samproduceras av alla sex tidningarna som ingår i Stampen Local Media. Tillsammans når tidningarna varje dag över en miljon läsare.  

För mer information:
Johan Lindqvist, projektledare, johan.lindqvist@gp.se, 0705-14 47 78
Joakim Andersson, projektledare, joakim.andersson@hn.se, 0737-65 75 70

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Stampen Local Media består av sex dagstidningar och nio gratistidningar, alla med hemvist på västkusten. Stampen Local Media är ett affärsområde inom Stampen Media Group.

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70