Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

V-TAB är Faktums nya samarbetspartner


Faktum har valt V-TAB, Nordens största tryckerikoncern, för tryck av tidningen. V-TAB sitter också med i Faktums partnergrupp, där företag bidrar med sina kunskaper och engagerar sig i frågor som berör hemlösa och socialt utsatta personer. 

 – Vår uppgift i partnergruppen är bland annat att hitta intäktsmöjligheter som hjälper hemlösa och andra utsatta att komma tillbaka in i samhället, säger Bo Karleving, V-TAB:s representant i partnergruppen.


– I partnergruppen ingår bara de bästa företagen. V-TAB är ett av dessa. De är otroligt proffsiga, samtidigt som de har viljan att verkligen hjälpa till, säger Gustaf Rönneklev, VD på Faktum.
  Övriga företag som ingår i gruppen är Maqs Law Firm, Forsman & Bodenfors, GP, Sydsvenskan och PWC.


V-TAB:s avsikt är att utveckla samarbetet och ge förslag till hur Faktum kan bli ännu bättre. Viljan hos V-TAB att göra skillnad är också stor.


  – Idag kan hemlöshet drabba vem som helst. Genom vårt åtagande och kunnande vill vi vara med och driva frågor som hjälper hemlösa och andra utsatta så att de kan få en annan respekt i samhället, säger Bo Karleving.


I februari skrev V-TAB och Faktum på ett tvåårsavtal för trycket av tidningen. Idag ges tidningen ut i två editioner, en för Skåne och en för Göteborg. Faktum tittar nu också på möjligheten att starta i Jönköping där man sett att de hemlösa och andra socialt utsatta personer blir fler.


Bo Karleving, försäljningschef Tidskrifter V-TAB
E-post: bo.karleving@v-tab.se
Tel. 010-480 62 41


Anna Norlander, informationsansvarig V-TAB
E-post: anna.norlander@v-tab.se
Tel. 076-114 11 23

Ämnen

Kategorier


Stampen-gruppen är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter närmare 6 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70