Följ Stampen Media

TV-pris till SvenskaFans.com och FANTV "08 Fotboll"

Pressmeddelande   •   Sep 03, 2012 17:35 CEST

FANTV-programmet 08 Fotboll tilldelades i dag Expressens pris för Årets bästa webb-tv.

-08 Fotboll är tv för fotbollsnördar som brinner för Stockholmsfotbollen. Det görs med små resurser men har skaffat sig en stor publik, säger Anders Wahlund, nyhetschef på Expressen TV.

Det var läsarna på Expressen.se som röstade fram vinnaren och enligt Wahlund vann 08 Fotboll en tydlig” seger i omröstningen. De övriga nominerade var Danne & Bleckan" (SVT Play), "Spring!" (Marathon.se och Svenska Dagbladets löpningsprogram) samt "Bar & Politik" (Expressen.se)var de andra nominerade programmen.
 
-Vi är jätteglada för det här priset, och ser det gärna som ett bevis för fotbollspassionens slagkraft. För det är vad 08 Fotboll handlar om: passion. Den här utmärkelsen tillhör John, Wille, Jesper och alla andra fans som varit gäster i programmet, och alla de som följer programmet, säger Frederic Pavlidis, chefredaktör på SvenskaFans.com.

Björn Johnson är redaktör och programledare för 08 Fotboll, som synar AIK, Djurgården och Hammarby. Programmet spelas in en gång i veckan under fotbollssäsongen. Dobb producerar serien för FANTV och programmen ligger ute på SvenskaFans.com.
 
Nästa avsnitt av 08 Fotboll spelas in på onsdag, tidigare avsnitt finns här:
http://www.svenskafans.com/fantv/arkiv/08-Fotboll-2.aspx

 

För mer information, kontakta:
Frederic Pavlidis
chefredaktör SvenskaFans.com
frederic.pavlidis@svenskafans.com
Tel: 0706 50 53 04
http://twitter.com/FredPavlidis
www.svenskafans.com/fantv
 

 

SvenskaFans.com, av fans för fans, är Sveriges största sportcommunity med över 300.000 unika besökare i veckan på webben och i mobilen. Sajten har funnits i sedan år 2000 och blev nyligen utsedd till Sveriges bästa sportsajt för femte gången av tidningen Internetworld. I Stampen Sports Media ingår även produktionsbolaget Dobb som producerar målgruppsanpassad TV för alla plattformar. I portföljen har man bland annat dokumentärserien "Blågula drömmar" som gick på SVT under 2011.

Stampen-gruppen är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter närmare 6 miljarder kronor. www.stampen.com