Följ Stampen Media

SvenskaFans.com, Sveriges bästa sportsajt 2011, byter VD

Pressmeddelande   •   Jan 31, 2012 11:04 CET

Anders Nettelbladt, VD och en av grundarna av SvenskaFans.com, har bestämt sig för att överlämna VD:skapet för SvenskaFans.com till Mathias Resare.

Anders har under många år kombinerat VD-rollen med arbetet som chefredaktör och har nu valt att fokusera mer på att utveckla SvenskaFans innehåll och funktioner. 2011 fick SvenskaFans utmärkelsen Sveriges bästa sportsajt av Internetworld, en utmärkelse man fått 5 gånger de senaste 10 åren.

Mathias Resare har sedan 2007 jobbat inom Stampen Media Partner, som Business Development Director och som medlem av Stampen Media Partners ledningsgrupp. Mathias ska vara på plats senast 1 april, då den nya organisationen ska börja gälla.
 
”Anders och övriga medarbetare på SvenskaFans.com har gjort ett fantastiskt jobb genom åren. Det känns väldigt hedrande att få bli en del av organisationen och att få vara med och fortsätta utveckla SvenskaFans.com samt övriga företag i SvenskaFans-gruppen. Min förhoppning är att vi ska utveckla fler och bättre erbjudanden för marknaden, genom partnerskap och egen innovation.”
Mathias Resare, VD SvenskaFans.com

”Jag har jobbat med Mathias Resare i snart fyra år och är jätteglad att han ville komma över till oss på heltid när jag ställde frågan om han ville bli vår nya vd. Det känns väldigt bra att förstärka laguppställningen med Mathias som kan kliva in och ta ett mera övergripande ansvar för SvenskaFans, DOBB och FANTV, och att jag då får en mer renodlad roll i att utveckla innehållet och funktionaliteten på SvenskaFans.com, så väl på webben som i mobilen.”
Anders Nettelbladt, Grundare och Chefredaktör SvenskaFans.com

För mer information, kontakta:
Mathias Resare 0730 - 63 43 87
Anders Nettelbladt 0708 - 56 66 08

SvenskaFans.com, av fans för fans, är Sveriges största sportcommunity med över 300.000 unika besökare i veckan på webben och i mobilen. Sajten har funnits i sedan år 2000 och blev nyligen utsedd till Sveriges bästa sportsajt för femte gången av tidningen Internetworld.

I SvenskaFans gruppen ingår produktionsbolaget Dobb som producerar målgruppsanpassad TV för alla plattformar. I portföljen har man bland annat den omåttligt populära webb-TV kanalen FANTV och dokumentärserien "Blågula drömmar" som gick på SVT under 2011.

SvenskaFans och Dobb är del av affärsområdet Stampen Media Partner.

Stampen-gruppen är en snabbt växande mediekoncern som idag är en av Sveriges största ägare av dagstidningar. I Stampen-gruppen ingår också digitala medier, tryckerier, distributionsbolag och annonsfinansierade lokaltidningar. Stampen omsätter närmare 6 miljarder kronor. För mer information: www.stampen.com