Gå direkt till innehåll
Stampen rekryterar digital försäljningschef för tidningsverksamheten

Pressmeddelande -

Stampen rekryterar digital försäljningschef för tidningsverksamheten

Stampen Media fortsätter satsningen på ökade digitala intäkter. Henrik Carlsson rekryteras som digital försäljningschef och blir ansvarig för en enad säljorganisation för samtliga koncernens tidningar.

- Det finns stor potential för ökad digital försäljning i vår portfölj. Jag är jätteglad över att ha lockat över en så stark profil som Henrik Carlsson, med den digitala spetskompetens han för med sig, säger Fredrik Dobber, försäljningsdirektör på Stampen Media.

Henrik Carlsson är för närvarande försäljningschef på Annonsdax Digitala Medier och har mångårig erfarenhet av digital försäljning. I sin nya roll blir han digital försäljningschef för Stampenkoncernens hela tidningsverksamhet.

- Stampen Media ska fortsätta vara den ledande publicisten i Västsverige. Jag ser fram emot att kunna bidra till det genom att göra det jag gör bäst, att öka den digitala försäljningen, säger Henrik Carlsson.

Henrik Carlsson tillträder sin tjänst den 17 augusti. Rekryteringen följer tätt inpå rekryteringen av Stampen Medias Chief Digital Officer Peter Holmlund tidigare under våren.

För mer information kontakta:
Fredrik Dobber, försäljningsdirektör, 070- 518 56 92

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70