Gå direkt till innehåll
Stampen Media passerar 100 000 fullbetalande digitala prenumeranter

Pressmeddelande -

Stampen Media passerar 100 000 fullbetalande digitala prenumeranter

Under mars månad passerade Stampen Medias titlar 100 000 fullbetalande digitala prenumeranter.

- Att vi har nått denna milstolpe betyder mycket för vår digitala transformation. Vi har under det senaste året fokuserat på att få fler av våra prenumeranter att bli fullbetalande och det är både inspirerande och hoppingivande att se att det målmedvetna och tvärfunktionella arbete som gjorts ger önskat resultat. Jag brukar internt göra liknelsen med att det är jätteroligt att driva en fullsatt restaurang men det betyder inte så mycket om besökarna inte betalar för maten. säger Johan Hansson, vd Stampen Media.

Ökningen av fullbetalande digitala prenumeranter jämfört med mars 2023 är 35% vilket motsvarar en årsintäkt på över 50 miljoner kronor jämfört med prenumeranter som är på olika kampanjerbjudanden.

- Att nå det här målet är oerhört viktigt för oss och ett tydligt tecken på att det finns en stark betalningsvilja för vår digitala journalistik. Vi har under det senaste året gjort om vår kampanjstrategi, både i frekvens och erbjudande, och börjat jobba med mellanpris – steg- och kampanjförlängningar för att stegra upp kunderna till fullpris, säger Hanna Månsson, chef för prenumerationsaffären på Stampen Media.
- Men det är bara en del av arbetet. Med ett uttalat fokus på att ha kundens behov i centrum har vi tillsammans med redaktionerna och produktavdelningen haft sikte på att kunna erbjuda en ännu bättre digital produkt till våra kunder. Den här tillväxten är kvitto på att samarbete och kundfokus är den rätta vägen framåt.

Stampen Media redovisar första kvartalets resultat i samband med Polaris Media kvartalsrapport onsdagen den 8:e maj.

Ämnen


Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner. I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, samt distribution- och logistikföretaget VTD. I koncernen ingår femton prenumererade morgontidningar: Alingsås Tidning, Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Härryda-Posten, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Lerums Tidning, Mark-Posten, Mölndals-Posten, Partille Tidning, ST-tidningen, Strömstads Tidning och TTELA samt gratistidningarna Alingsås Kuriren och Melleruds Nyheter.
www.stampenmedia.se

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70