Gå direkt till innehåll
Stampen Media Partner skapar expertgruppen Fuel

Pressmeddelande -

Stampen Media Partner skapar expertgruppen Fuel

Konsumenterna blir alltmer svårflörtade – samtidigt som annonsörerna fokuserar mer på resultat än kanalval.  Därför startar Stampen Media Partner nu en unik expertgrupp med den tydliga målsättningen att leverera kreativa, engagerande och effektiva kampanj- och annonslösningar med mätbar effekt.

Expertgruppen Fuel är några av Sveriges ledande byråer och produktionsbolag samlade under samma tak i Stockholm. Gruppen representerar olika expertområden inom Stampen som även i fortsättningen ska drivas som egna bolag och varumärken.

– Med vår samlade kompetens står vi för ett unikt erbjudande. Vi skapar kreativa och kanaloberoende kommunikationslösningar som levererar bäst värde för kundens budget, säger Emma af Robson, marknads- och försäljningschef på Stampen Media Partner.

I gruppen ingår även Fredrik Oscarsson,  VD  Mobiento, Katharina Kuylenstierna, vd Devote & Rodeo, Jonas Cavallin, strategisk direktör Minnesota och Bo Thorp, chef för webb-TV på OTW Communication.

Bakgrunden till satsningen är att annonsörer idag fokuserar mer på resultat än kanalval och sätter högre värde på kunders engagemang än klickfrekvens. Men i en tid då en kampanj kan vara digital, viral, mobil eller social och gå i köpta, förtjänade eller egna kanaler krävs det oändligt många specialister för att nå igenom bruset och engagera målgruppen. Expertgruppen Fuel ska ge svaret på annonsörernas önskan.

 – Konsumenterna är villiga att engagera sig mer än någonsin om innehållet i kommunikationen från företag och varumärken är tillräckligt relevant och attraktivt. Vi kan ta emot briefar och med vår breda sammansättning leverera en tydlig och mätbar produkt. säger Emma af Robson.

 

 

För frågor om STMP Fuel eller Stampen Media Partner:

Emma af Robson, marknads- och försäljningschef på Stampen Media Partner: Emma.Robson@stampen.com, 0729-694828

Katharina Kuylenstierna, VD Devote & Rodeo: kitty@rodeo.net

Fredrick Oscarsson, Creative Director Mobiento: fredrik.oscarson@mobiento.com

Jonas Cavallin, Strategisk Direktör Minnesota: Jonas.Cavallin@minnesota.se

Bo Thorp , Chef Webb-TV OTW: bo.thorp@otw.se


Ämnen

Kategorier


Stampen Media Partner är ett affärsområde inom Stampen Media Group med fokus på tillväxt inom digitala medier och redaktionell marknadsföring. Bolagen i gruppen utgörs bl.a. av OTW, Appelberg, Mobiento, Minnesota, Familjeliv Media, Stampen Sports Media, Devote, Odla, Wallstreet, Hello There och Adeprimo. Som företagsgrupp strävar vi att göra företag och varumärken konkurrenskraftiga i ett nytt marknadsföringslandskap genom att skapa mediekoncept som engagerar.

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70