Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Stampen Media lanserar Nya Varbergsposten

- Vi vill slå vakt om den viktiga Varbergsmarknaden, både på annons- och prenumerationssidan, säger koncernchef Johan Hansson, Stampen Media.

Före jul fattade Stampen Media beslut att lägga ned Varbergsposten. Men nu vill en ny aktör komma in på marknaden.

- Vi kommer att försvara den viktiga Varbergsmarknaden. Därför har vi beslutat att lansera Nya Varbergsposten med planerad första utgivningsdag 2 februari. Tidningen kommer att delas ut till alla hushåll i Varbergs kommun och ges ut en gång i veckan på onsdagar. Vi är Västkustens klart ledande nyhetsmediakoncern. Det tänker vi fortsätta att vara på alla våra marknader, inklusive den i Varberg, säger Johan Hansson.

För kommentarer, kontakta:
Anna Wiking
Presskontakt Stampen Media
anna.wiking@stampen.com
031-62 43 70

Ämnen


Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner. I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, samt distribution- och logistikföretaget VTD. I koncernen ingår tolv prenumererade morgontidningar: Alingsås Tidning, Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Partille Tidning, ST-tidningen, Strömstads Tidning och TTELA samt tre gratistidningar: Alingsås Kuriren, Lerums Tidning och Varbergsposten.
www.stampenmedia.se

Presskontakt

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70