Följ Stampen Media

Stampen kraftsamlar och skapar mediehus i Stockholm

Pressmeddelande   •   Maj 28, 2013 09:30 CEST

Ett starkare kunderbjudande är målet när Stampen Media Group nu samlar flera av sina bolag i Jarlahuset i Stockholm.– Vi vill öka samarbetet kring innehållsutvecklingen och därmed kunna erbjuda våra kunder ännu smartare och mer kostnadseffektiva lösningar, säger Martin Alsander, vd för Stampen Media Partner.

OTW var det första bolaget inom Stampen Media Partner som flyttade in i Jarlahuset i Stockholm. Därefter har också sajterna Familjeliv, Bröllopstorget, Devote, Rodeo och Svenskafans flyttat in på Birger Jarlsgatan 61. Denna vecka är det dags för kommunikationsbyrån Minnesota att packa upp flyttlådorna.

– Vi har redan flera gemensamma kundprojekt i gång mellan bolagen.  Nu när vi sitter under samma tak ska vi öka fokus och kraftsamla för att hitta fler spännande lösningar för våra kunder, säger Martin Alsander.

För att få ökad kraft i organisationen läggs OTW Communication och OTW Television direkt under Stampen Media Partner. Det innebär att OTW:s moderbolag avvecklas och att vd Anders Knave och vice vd Andreas Erenius lämnar OTW.

 – Jag har trivts oerhört bra på OTW men detta är en logisk och naturlig konsekvens av satsningen under Stampen-flagg. Att ha en 'mini-koncern i koncernen' fyller ingen funktion, nu blir det en enklare och rakare organisation som på sikt kommer att gynna våra kunder. OTW TV med vd Magnus Ringmar och OTW Communication med vd Anders Rask fortsätter att utvecklas enligt plan, säger Anders Knave som tillsammans med Martin Alsander arbetat med organisationsförändringen.

– Anders har under sina år som vd för OTW-gruppen skapat en stabil plattform i två starka verksamheter vilket möjliggjort att vi nu kan genomföra dessa förändringar. Vi kommer att fortsätta addera bolag - med en gemensam innehållsutveckling mellan verksamheterna i mediehuset kan vi skapa spännande och slagkraftiga erbjudanden för våra kunder, säger Martin Alsander.

För mer information, kontakta:
 
Martin Alsander, VD Stampen Media Partner, 070-924 20 34
 

Stampen Media Partner är ett affärsområde inom Stampen Media Group med fokus på investeringar och tillväxt inom digitala medier och redaktionell marknadsföring. Bolagen i gruppen utgörs bl.a. av OTW, Appelberg, Mobiento, Minnesota, Familjeliv, Svenska Fans, Devote, Odla, Wallstreet, Hello There och Adeprimo.

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com