Följ Stampen Media

Stampen delägare i Polens bästa sajt

Pressmeddelande   •   Jun 17, 2011 13:09 CEST

Polska Familjeliv www.familie.pl prisades både av användarna och av juryn när World Internet Foundation utsåg Polens bästa webbsajter.

Av juryn utsågs Familie.pl till bästa sajt i kategorin sociala nätverk och i internetanvändarnas omröstning blev familjesajten utsedd till årets bästa webbsajt 2010.

Stampen är delägare i Familie.pl genom Stampen Media Partner, där också svenska systersajten Familjeliv.se ingår.

– Det känns mycket bra att få den här bekräftelsen på att vi det vi gör uppskattas både av professionella bedömare och framförallt av våra besökare, säger Jarek Tokarczyk, VD Stampen Media Poland. – Jag är glad att vi har gått in i detta tillsammans med Stampen.

– Vi är väldigt stolta över det arbete som våra polska samarbetspartners åstadkommit, och att de på så kort tid lyckats etablera Familie.pl som den bästa sajten i Polen, säger Gunnar Springfeldt, utvecklingschef Stampen. – Det är också ett gott betyg på att Familjelivs-konceptet fungerar på flera marknader.

Den nationella tävlingen organiserades av World Internet Foundation, i samarbete med Polens Ministry of Infrastructure och Office of Electronic Communications.

För mer information, kontakta:
Gunnar Springfeldt, utvecklingschef Stampen
Tel: 0705-624279
E-post: gunnar.springfeldt@stampen.com

Stampen-gruppen är en snabbt växande mediekoncern som idag är en av Sveriges största ägare av dagstidningar. I Stampen-gruppen ingår också digitala medier, tryckerier, distributionsbolag och gratistidningar. Stampen omsätter över 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Stampen-gruppen är en snabbt växande mediekoncern som idag är en av Sveriges största ägare av dagstidningar. I Stampen-gruppen ingår också digitala medier, tryckerier, distributionsbolag och gratistidningar. Stampen omsätter över 5 miljarder kronor. www.stampen.com