Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Säsongspremiär för euorsport.se:s tennismagasin Courtside

Fredagen 10 januari är det säsongspremiär för eurosport.se:s tennismagasin Courtside.
Ny specialmedarbetare för säsongen är Sveriges främste stjärna på herrsidan, Robert Lindstedt, som inför varje program kommer att ge tittarna en exklusiv inblick i livet på ATP-touren.
Ny för i år är också Courtside-podden som produceras av eurosport.se:s tennisredaktion. Programmet kommer att gå ytterligare på djupet och ta tennisen till en nördigare nivå än tidigare.
 
I fredagens säsongspremiär är det såklart Australian Open, som börjar 13 januari, som är i blickfånget och allt som har med turneringen att göra avhandlas i veckans program.
Eurosports tennisexpert Maria Strandlund-Tomsvik går in på sin andra säsong som programledare för magasinet. I säsongens första program gästas hon av de tidigare tennisstjärnorna Magnus Larsson och Nicklas Kulti.
 
Courtside kommer att finnas tillgängligt på eurosport.se och FANTV.se. Dessutom kommer tittarna att kunna se enskilda klipp från programmet.
Magasinet är det första av totalt tolv program som kommer att produceras under 2014 och som kommer att sändas från januari till slutet av november.
Courtside kommer att göra nedslag i alla fyra Grand Slam-turneringar, Swedish Open, Stockholm Open och ATP-slutspelet. Programmet presenteras av SEB Next Generation och produceras av produktionsbolaget DOBB.
 
http://www.fantv.se/103/tennis/600/sasongspremiar
 
http://video.eurosport.se/tennis/sasongspremiar-for-courtside_vid308945/video.shtml

Ämnen

Kategorier


Eurosport.se ingår i Stampen Sports Media, det samlade namnet för sportsajterna inom Stampen Media Group, www.stampensportsmedia.se

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com
 

 

 

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70