Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Robert Olsson går in som interim chefredaktör på Bohusläningen

Stampen Media gör en förändring i ledningen för Bohusläningen och Strömstads Tidning:

Robert Olsson går in som interim chefredaktör.

- Vi ser ett behov av att utveckla den lokala kvalitetsjournalistiken i en allt mer digital miljö och behöver då ett nytt ledarskap, säger Johan Hansson, koncernchef Stampen Media.

Robert Olsson har en mycket bred erfarenhet inom mediasektorn. Han har bland annat varit programdirektör på Sveriges Television, programchef för samhällsredaktionen på SvT i Göteborg och VD för Utgivarna.

- Jag är väldigt glad att Robert tar sig an den här rollen. Han kommer att bidra med mycket kunskap till Bohusläningen men även till Stampen Media som helhet, säger Johan Hansson.

Gunilla Håkansson lämnar samtidigt Bohusläningen och Stampen Media.

- Jag vill tacka Gunilla så mycket för hennes viktiga insatser under åren som chefredaktör.

Ämnen


Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner. I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, samt distribution- och logistikföretaget VTD. I koncernen ingår femton prenumererade morgontidningar: Alingsås Tidning, Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Härryda-Posten, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Lerums Tidning, Mark-Posten, Mölndals-Posten, Partille Tidning, ST-tidningen, Strömstads Tidning och TTELA samt två gratistidningar: Alingsås Kuriren och Melleruds Nyheter.
www.stampenmedia.se

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70