Följ Stampen Media

Ny mötesplats för affärslivet i och kring Göteborg

Pressmeddelande   •   Mar 25, 2015 10:14 CET

Stampen Local Media lanserar i dag sin senaste satsning: affärs- och näringslivssajten Affärer i Väst, affarerivast.se. Ambition och fokus är att bli en mötesplats för företag och företagare i och kring Göteborg.

- Sajtens redaktionella DNA är främst lokala nyheter och spännande historier från näringslivet. Inte minst från de små och medelstora bolagens vardag, säger Martin Holmberg, som blir ansvarig utgivare.

Affärer i Väst kommer förutom nyheter från Göteborgs affärsliv bjuda på intressanta intervjuer, gästkrönikor och en lokal näringslivspanel som spanar och analyserar kring aktualiteter. Tre samarbetspartners finns med från start: Almi Väst, Connect Väst och Västsvenska Handelskammaren.

- Äntligen! Jag tror vi är många som saknat det initiativ som nu startar. Det är riktigt positivt att Stampen Local Media valt att satsa på att lyfta fram näringslivet i Göteborgsregionen på ett tydligare sätt än tidigare. Jag ser fram emot att ta del av inspirerande och intressanta nyheter om de bolag och entreprenörer som ska bygga vår framtid, säger Sara Wallin, vd Almi Väst.

- Affärer i Väst innebär att vi i Göteborg nu kan få bättre kännedom om de växande och nya företagen. Satsningen är mycket viktig i skapandet av ett mer dynamiskt och inkluderande näringsliv i Göteborg, säger Karl Malmström, vd Connect Väst.

Affärer i Väst är den andra specialsajten som Stampen Local Media lanserar hittills i år, i slutet av januari släpptes seglings- och livsstilssajten Sail to See. Satsningarna blir nya intressanta komplement till nyhetssajterna i olika segment och sammanhang.

- Affärer i Väst ligger mig varmt om hjärtat. Det lokala näringslivet är oerhört viktigt för regionen. I denna satsning kan vi i Stampen Local Media ytterligare utnyttja vår förmåga att koppla samman människor, händelser och affärer, säger Lena Larsson, vd Stampen Local Media.

Länk till sajten www.affarerivast.se

Frågor om Affärer i Väst besvaras av:
Martin Holmberg, ansvarig utgivare Affärer i Väst, 0705-62 40 93
Lena Larsson, vd Stampen Local Media, 070-529 43 99

Stampen Local Media AB består av Västsveriges ledande morgontidningar: Göteborgs-Posten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Hallands Nyheter, Hallandsposten och TTELA. Från Strömstad i norr till Halmstad i söder läses nyheter från hela världen, men med det lokala perspektivet i fokus. Tillsammans når titlarna nära 1 miljon västsvenskar i papperstidningen, på datorn och i mobilen vilket motsvarar en räckvidd på ca 75% i regionerna. I Stampen Local Media ingår även åtta gratistidningar. Stampen Local Media AB ingår i Stampen Media Group.