Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ninni Jonzon blir ny redaktionschef på GP

Ninni Jonzon, 51 år,  har utsetts till ny redaktionschef på Göteborgs-Posten.
Ninni har många års erfarenhet som reporter på Smålands-Tidningen, Expressen och GT innan hon 1994 började som nyhetsreporter på Göteborgs-Posten.
På GP har Ninni varit biträdande nyhetschef, nyhetschef och de senaste tre åren biträdande redaktionschef. Hon har en gedigen erfarenhet av nyhetsarbete och journalistiska utvecklingsprojekt.
 
-  I Ninni får GP en redaktionschef som är väl lämpad för att leda redaktionen i dessa förändringstider, säger chefredaktör Cecilia Krönlein.
 
-  Jag ser verkligen fram emot att börja mitt nya jobb. Jag vill förmedla ett öppet och tydligt ledarskap. Det är tuffa tider och kraven är höga på oss alla men jag vet också vilken kraft och styrka det finns på GP:s redaktion, säger Ninni Jonzon.


Ninni Jonzon börjar sin nya tjänst i januari.

Ämnen

Kategorier


Göteborgs-Posten, som ingår i Stampen-gruppen, är Västsveriges största morgontidning, fylld med nyheter från hela världen, men alltid med extra fokus på Göteborg och Västsverige. GP når dagligen över 600 000 läsare i papperstidningen, på datorn eller läsplattan och i mobilen.

Stampen-gruppen är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter närmare 6 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70