Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nerikes Allehanda i Örebro byter lokaler

”I nya, moderna, lokaler får NAs medarbetare bättre förutsättningar att arbeta och utveckla våra olika publiceringskanaler. Det underlättar när vi i framtiden blir ännu mer flexibla, effektiva och öppna mot våra läsare och kunder” säger NA:s tidningschef Lennart Håkansson.

”Vi har funnits i Borgen i 80 år. En vacker och symbolisk byggnad som utgör en del av Örebros stadsbild, men som inte främjar den takt, kreativitet och samhörighet som vi strävar efter i vår verksamhet.” säger Lena Larsson, vd, Mediebolaget Promedia i Mellansverige AB.

”Vi på Norrporten är glada och stolta över att vi fått förtroendet att bli ny hyresvärd åt Nerikes Allehanda och Promedia. Vi kommer att bygga om lokalerna till ett modernt och flexibelt kontor anpassat för hyresgästens verksamhet. Tillsammans kommer vi att skapa framtidens mediehus.” säger Hans Hjalmarsson, marknadsområdeschef Norrporten.

Ämnen

Kategorier


Mediebolaget Promedia i Mellansverige AB omfattar 12 starka lokaltidningar i området Mälardalen, Närke och Bergslagen. Titlarna är Arboga Tidning, Avesta Tidning, Bärgslagsbladet, Fagersta-Posten, Länstidningen Södertälje, Nerikes Allehanda, Norrtelje Tidning, Nynäshamns Posten, Sala Allehanda, Södertälje Posten, VLT och Örebroar’n. I Promedia ingår även verksamheter inom distribution och digital kommunikation. Promedia är en del av Stampen-gruppen. www.promedia.se


Stampen-gruppen är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter närmare 6 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70