Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Mattias Carlson ny tidningschef för Norrtelje Tidning

 

Mattias Carlson blir ny Tidningschef och ansvarig utgivare för Norrtelje Tidning, en  av 13 lokaltidningar i Mediebolaget Promedia i Mellansverige AB.

Mattias Carlson rekryteras från Expressen digitala medier och tillträder tjänsten senast den 1 augusti 2012.

- Jag är mycket nöjd över att kunna presentera Mattias Carlson som ny Tidningschef i Norrtälje. Mattias har med sin bakgrund i digitala medier värdefulla erfarenheter för vår framtida utveckling. Mattias kvalifikationer och erfarenhet behövs för att ta tillvara alla de möjligheter och utmaningar som finns i Norrtälje, där Norrtelje Tidning har en stark position idag, säger Lena Larsson, Vd för Mediebolaget Promedia i Mellansverige AB.

Mattias Carlson har varit Expressen trogen i olika befattningar sedan 1995 och senast som redaktionschef för digitala medier.

- Jag ser verkligen fram emot att möta framtiden med Norrtelje Tidning och Promedia, som betyder så mycket på sina marknader där lokaltidningen oavsett kanal gör skillnad och engagerar, säger Mattias Carlson.

Mattias Carlson ersätter Katarina Ekspong som tidigare i år övergick till att bli tidningschef för NA, Örebroar’n och Motala & Vadstena Tidning.

Ämnen

Kategorier


Mediebolaget Promedia i Mellansverige AB omfattar 13 starka lokaltidningar i området Mälardalen, Närke och Bergslagen. Titlarna är Arboga Tidning, Avesta Tidning, Bärgslagsbladet, Fagersta-Posten, Länstidningen Södertälje, Motala&Vadstena Tidning, Nerikes Allehanda, Norrtelje Tidning, Nynäshamns Posten, Sala Allehanda, Södertälje Posten, VLT och Örebroar’n. I Promedia ingår även verksamheter inom distribution och digital kommunikation. Promedia är en del av Stampen-gruppen. www.promedia.se

Stampen-gruppen är en snabbt växande mediekoncern som idag är en av Sveriges största ägare av dagstidningar. I Stampen-gruppen ingår också digitala medier, tryckerier, distributionsbolag och annonsfinansierade lokaltidningar. Stampen omsätter närmare 6 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70