Gå direkt till innehåll
Malin Henrikson blir tf chefredaktör på Hallands Nyheter

Pressmeddelande -

Malin Henrikson blir tf chefredaktör på Hallands Nyheter


Malin Henrikson har utsetts till tillförordnad chefredaktör och ansvarig utgivare på Hallands Nyheter.
Malin, som är 47 år, har arbetat på tidningen sedan 1990. Det senaste året som redaktionschef och ställföreträdande ansvarig utgivare,  och dessförinnan bland annat som nyhetschef och kulturredaktör.
- Att Malin Henriksson går in som tillförordnad chefredaktör känns både naturligt och tryggt. Malin kan verksamheten och har en gedigen journalistisk erfarenhet.  Malin behärskar nyhetsarbete och är van att fatta avgörande publiceringsbeslut, säger Cecilia Krönlein, redaktionellt ansvarig inom Stampen Local Media, SLM.
- Det är en tuff men spännande tid och jag ser fram emot att fortsätta driva omställningen mot digital och planerad journalistik. Hallands Nyheter har kommit en bit på väg genom betalprojektet och en matigare och snabbare webb, men det finns mer att göra , säger Malin Henriksson.
 
Malin Henriksson tillträder den 15 oktober. Hon efterträder Anders Svensson som går i pension.

Hallands Nyheter ingår tillsammans med Göteborgs-Posten, Hallandsposten, Bohusläningen, TTELA och Strömstads Tidning i Stampen Local Media, SLM.

Ämnen

Kategorier


Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70