Följ Stampen Media

Magnus Ringmar tar över OTW Television

Pressmeddelande   •   Maj 13, 2013 14:00 CEST

Magnus Ringmar blir ny VD på OTW Television. Ringmar, som sedan 2011 har varit försäljningschef på OTW, tillträder vid månadsskiftet.


-   En härlig utmaning, känns bra att få ta helhetsgreppet och fortsätta bygget av ett mer kompetent och innehållsskickligt OTW Television, säger Magnus Ringmar.


OTW Television fortsätter satsningen på att stärka kvaliteten i bolaget. Programutvecklarna Patrik Axelsson och Anna-Karin Ruckert anslöt i februari till utvecklingsavdelningen och i juni tillträder Karin Bäckmark som ny programchef. Med Magnus Ringmar i ny roll läggs ytterligare en pusselbit i arbetet att bygga OTW Television inför framtiden.

-   Magnus står för bred erfarenhet och starkt säljfokus. Hans kontaktnät på kundsidan är efter över 15 år i branschen utmärkt och med allt detta sammantaget kommer han tillsammans med sin personal kunna stärka OTW:s position i den allt mer hårdnande konkurrensen på produktionsbolagssidan, säger Anders Knave VD för OTW Group.


Innan Magnus Ringmar rekryterades till OTW innehade han positioner som bl a försäljningschef på Meter och VD på Mastiff.


-   Efter två år på OTW kan jag företaget väl och ser möjligheterna med den unika bredd som OTW har genom bolagen Television och Communication. Vi har en betydligt bättre position än våra konkurrenter att förena bästa TV-idé med second screen- och digitala lösningar, säger Magnus Ringmar.


OTW Television producerar idag bl a Sommar med Ernst och Tina på besök för TV4, Trädgårdshjälpen för Sjuan, Trädgårdstoppen för TV8, SVT:s högtidsprogram samt Vinnare V75 för ATG/TV4.
OTW Group är en del av Stampen Media Partner.


För kommentarer:
Magnus Ringmar, VD OTW Television, 0709-200620
Anders Knave, VD OTW Group, 0708-444730Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor.

Stampen Media Partner är ett affärsområde inom Stampen Media Group med fokus på investeringar och tillväxt inom digitala medier och redaktionell marknadsföring. Bolagen i gruppen utgörs bl.a. av OTW, Appelberg, Mobiento, Minnesota, Familjeliv, Svenska Fans, Devote, Odla, Wallstreet, Hello There och Adeprimo.