Gå direkt till innehåll
Foto: TT Bild
Foto: TT Bild

Pressmeddelande -

Magnus Ringman till Stampen Media

Magnus Ringman blir projektledare för det nya och utökade insikts- och analysarbete som Stampen Media nu inleder på alla titlar utanför Göteborg, från Strömstads Tidning i norr till Hallandsposten i söder.

- Stampen har de senaste åren haft en positiv upplagevolym och intäktsutveckling inom prenumerationsaffären. Vi har som uttalat mål att bli störst även digitalt i alla våra utgivningsområden, större än såväl Aftonbladet som Public service. Magnus gedigna erfarenhet kommer att innebära ett viktigt bidrag till detta, säger Johan Hansson, vd för Stampen Media.

Magnus Ringman har en bakgrund som chefredaktör för Kvällsposten och har innehaft diverse chefsposter på Aftonbladet, bland annat som redaktionschef.

- Det här är ett projekt som kommer att sträcka sig över lång tid. Vi vill fortsätta utveckla vår lokala nyhetsrapportering under ledning av våra chefredaktörer och bli ännu bättre på breaking news och grävande journalistik, säger Johan Hansson.

- Det är en spännande och utmanande uppgift som väntar mig. Jag ser mycket fram emot att jobba tillsammans med Stampen Medias proffsiga medarbetare, säger Magnus Ringman.

För kommentarer, kontakta:
Anna Wiking
Presskontakt Stampen Media
anna.wiking@stampen.com
031-62 43 70

Ämnen


Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner. I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, samt distribution- och logistikföretaget VTD. I koncernen ingår tolv prenumererade morgontidningar: Alingsås Tidning, Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Partille Tidning, ST-tidningen, Strömstads Tidning och TTELA samt tre gratistidningar: Alingsås Kuriren, Lerums Tidning och Varbergsposten.
www.stampenmedia.se

Presskontakt

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70