Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Kristina Brandt ny Ekonomi- och Finansdirektör/CFO i Stampen

Kristina Brandt tillträder som ny CFO i Stampen AB den första augusti och efterträder Eva Arvidsson som går i pension i slutet av året. Kristina lämnar Göteborgs-Posten där hon varit ekonomichef sedan drygt två år tillbaka.

Kristina har en gedigen kunskap från arbete med ekonomistyrning i flera olika branscher och företag och har också en mångårig erfarenhet från arbete i globalt börsbolag. Kristina är civilekonom och läser just nu en Executive MBA på Handelshögskolan.

– Det var en mycket hård konkurrens med många kvalificerade kandidater både internt och externt. Stampen är i en tillväxtfas och står inför spännande utmaningar och möjligheter, liksom hela mediebranschen. Kristina har den ledarprofil vi söker och samtidigt den erfarenhet och kraft som kommer att krävas, säger Pelle Mattisson, VD och koncernchef Stampen-gruppen.

– Mina tidigare erfarenheter och nu senast mitt arbete på Göteborgs-Posten är en tillgång när jag tar klivet över till moderbolaget och rollen som CFO. Jag har fått en god insikt i samarbetet mellan koncernens bolag och ser tydligt vilken potential vi har tillsammans. Det ska bli fantastiskt spännande att vara med och påverka den fortsatta utvecklingen på koncernnivå, säger Kristina Brandt.

Processen med att söka Kristinas efterträdare på GP startas omgående. Kristina tillträder sin tjänst på Stampen AB den 1 augusti.

För mer information, kontakta:
Pelle Mattisson, VD och koncernchef Stampen AB, 070-580 06 57


Ämnen

Kategorier


Stampen-gruppen är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter närmare 6 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70