Gå direkt till innehåll
KomplettFritid lanserer fullverdig mobilbutikk, i samarbeid med Mobiento

Pressmeddelande -

KomplettFritid lanserer fullverdig mobilbutikk, i samarbeid med Mobiento

KomplettFritid og mobilbyrået Mobiento har i fellesskap jobbet intenst med å ferdigstille det som trolig er Skandinavias første fullverdige mobilbutikk. Fra mandag 29.08.2011 kan du gjennom din mobiltelefon gjennomføre kjøp i en 100% tilpasset mobilversjon av www.komplettfritid.no

KomplettFritid er en familiebedrift lokalisert på kaia i Bodø, med mer enn 70 års erfaring med salg og rådgivning innenfor jakt og fritid. I tillegg til å ha fysiske lokaler i Bodø, samt en velfungerende nettbutikk, tar selskapet nå også steget videre til mobile plattformer.

Chris Løvold, daglig leder i KomplettFritid sier de har i mange år gjort suksess med deres nettbutikk. - Det siste året har vi sett at trafikk og salg har vært økende fra mobile enheter. Hvis vi skal følge utviklingen til våre brukerne og ta disse på alvor, er det eneste riktige å lage en mobilbutikk som er tilpasset mobil og de mulighetene dette mediet innehar. Litt kult er det jo også å være trolig den første i Skandinavia som lanserer dette. Flere nettbutikker har lansert Beta-versjoner, men dette er en fullverdig løsning, sier Chris og smiler litt stolt.

I samarbeid med Mobiento satt bedriften seg ned allerede rundt juletider for å lage et produkt som kunne ivareta nettopp dette. Etter mange måneders utvikling og hard jobbing lanseres nå den fullverdige mobilbutikken.

m.komplettfritid.no er 100% tilpasset til mobil og designet på mobilbrukernes premisser. Uavhengig av hvilken telefonmodell du måtte ha, kan mobilbutikken tilby alle produkter i KomplettFritids varesortiment.

- Mobiento og KomplettFritid har brukt god tid på å finne frem til det de mente var den riktige løsningen. KomplettFritid er opptatt av at mobilbutikken skal være tilgjengelig for ”alle” og dermed var vi helt klare på at det var en mobilside og ikke en applikasjon som var riktig vei å gå, sier Account Director Kyrre Edquist Hansen i Mobiento.

Fordelene med en mobilside er mange, men viktigheten rundt å være synlig i mobile søkemotorer, direkte linket fra mobilannonsering og ikke minst uavhengigheten fra et spesielt operativsystem er blant annet grunnlaget for satsningen.

M-commerce, eller mobilhandel som det heter i Norge, er på fremmarsj spesielt i USA. I følge analysebyrået Forrester Research vil den mobile handelen overstige $ 6 milliarder i 2011, for videre å øke til $ 31 milliarder innen 2016. Som et eksempel omsatte eBay alene via mobile enheter for ca $ 2 milliarder i 2010. 22% av disse kjøpene, tilsvarende ca $ 400 millioner, ble utført gjennom deres mobile nettsider.

- Vi i Mobiento oppfordrer alle nettbutikker til å ta en god titt på sine egne analyseverktøy for å se nettopp hvor mye av omsetningen som kommer fra mobile enheter og operativsystemer. Det kan hende at noen får seg en stor overraskelse!” avslutter Kyrre Edquist Hansen

Mobilbutikken til KomplettFritid er utviklet av Mobiento i samarbeid med InCreo. Se vedlagt link for demofilm: http://www.vimeo.com/28292389

For ytterligere informasjon
Kyrre Edquist Hansen
Account Director Mobiento Norge
+47 992 18 305
kyrre@mobiento.no

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Om Mobiento
Mobiento er Nordens ledende kreative mobilbyrå og hjelper sine kunder med strategi, design, konseptutvikling og produksjon på mobile flater. Byrået har kontorer i Stockholm, København, Oslo og New York.

Mer informasjon om selskapet og case-presentasjoner finnes på
www.mobiento.no eller på http://vimeo.com/channels/mobiento

Om Stampen
Stampen-gruppen är en snabbt växande mediekoncern som idag är en av Sveriges största ägare av dagstidningar. I Stampen-gruppen ingår också digitala medier, tryckerier, distributionsbolag och gratistidningar. Stampen omsätter över 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Presskontakt

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70