Gå direkt till innehåll
Katharina Kuylenstierna ny VD för Stampen Fashion Media

Pressmeddelande -

Katharina Kuylenstierna ny VD för Stampen Fashion Media

Stampen Fashion Media, som bl a driver Devote och Rodeo,  får en ny VD i Katharina Kuylenstierna

Katharina Kuylenstierna, som idag är produktchef för varumärket Rodeo, blir från 1 februari VD för bolaget.  Katharina är utbildad vid  JMK i Stockholm och har tidigare bland annat byggt upp Metros modesatsning.

-   Det känns fantastiskt roligt, ett drömjobb, säger Katharina Kuylenstierna.  Rodeo och Devote är två starka varumärken med spännande möjligheter. Tillsammans med redaktionerna och säljet ser jag fram emot att stärka positionerna för dessa. Jag drivs av skapandeprocessen och är glad att Stampen har modet att låta mig förverkliga de idéer som vi nu rullar ut!

Stampen Fashion Media, vilket är en del av Stampen Media Partner,  driver några av Sveriges största sajter för målgruppen unga kvinnor och erbjuder annonsnätverket Fashion Media. I Fashion Media ingår bl a Devote med ca 550.000 unika besökare per vecka, Rodet.net med ca 100.000 unika besökare per vecka, Nattstad.se med 670.000 ub/v samt ett antal bloggares plattformar.

Staffan Ekberg, som varit VD för Stampen Fashion Media sedan 2008, tar nu en plats i bolagets styrelse samt får i uppdrag att driva utvecklingen av Stampen Media Partners satsningar på webb-tv.


För mer information, kontakta:

Katharina Kuylenstierna       070-812 92 75

Martin Alsander, VD Stampen Media Partner     0709-24 20 34 

Relaterade länkar

Ämnen

KategorierStampen Media Partner är ett affärsområde inom Stampen Media Group med fokus på tillväxt inom digitala medier och redaktionell marknadsföring. Bolagen i gruppen utgörs bl.a. av OTW, Appelberg, Mobiento, Minnesota, Familjeliv Media, Stampen Sports Media, Devote, Rodeo, Odla, Wallstreet, Hello There och Adeprimo. Som företagsgrupp strävarvi att göra företag och varumärken konkurrenskraftiga i ett nytt marknadsföringslandskap genom att skapa mediekoncept som engagerar.

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70