Följ Stampen Media

Hello There utvecklar spel för världsstjärnan Avicii

Pressmeddelande   •   Sep 23, 2013 09:30 CEST

Det är världspremiär för spelet Gravity, som innehåller den svenske världsstjärnan Avicii's monsterhit Wake me Up, som toppar listorna över hela världen. Gravity är producerat av spelutvecklaren Hello There i samarbete med At Night Studios och Universal Music.

Prisbelönade spelutvecklaren Hello There har inlett ett samarbete med Universal Music och At Night Studios, och deras grundare Ash Pournouri, som är manager och exekutiv producent för bland annat Avicii. Ash är mycket nöjd med samarbetet.

- Jag vill alltid vara kreativ och ligga steget före – helt enkelt leda utvecklingen inom musikvärlden. Här är At Night och Hello There väldigt lika. Vi talar samma språk. Det primära målet med det gemensamma projektet har varit att skapa ett riktigt bra och ”addictive” spel i framkant. Att Avicii’s musik finns med ser jag som en extra bonus, säger Ash.

I Gravity upplever spelaren Avicii’s musik på ett helt nytt sätt genom att han eller hon kan påverkar dynamiskt hur Avicii’s hits låter när de spelas upp.

- Gravity är ett grymt spel. Vi är extremt nöjda med resultatet, säger Per Sundin, Senior Vice President – Nordic Region, Universal Music.

Gravity ger dessutom spelaren möjlighet att uppgradera sitt skepp och har också en arsenal av ”powers” att tillgå för att bli ännu vassare i spelet. Den som spelar extra bra belönas med en helt exklusiv mix signerad Avicii.

- Jag är mycket stolt över vad vi lyckats åstadkomma på relativt kort tid. Samarbetet har verkligen gett mersmak. Det känns helt fantastiskt att jobba med Avicii, en av världens just nu kanske största artister. En riktigt cool feature är att spelaren kan ladda ner egna Avicii-favoriter i spelet, säger Oskar Eklund, CEO på Hello There.

Gravity går att ladda ner gratis på App Store: https://itunes.apple.com/us/app/avicii-gravity/id706027068?mt=8


För mer information:

Oskar Eklund, CEO, Hello There
Tel: +46 761 120 386
oskar@hellothere.se
www.hellothere.se

Ash Pournouri, Creative Director och Founder, At Night Studios
press@atnightmgmt.com
www.atnightmgmt.com


Om Hello There
Prisbelönad spelutvecklare som producerar både egna spel och spel för företag och organisationer, med syfte att ladda varumärken med känslor och utbilda anställda och kunder. Hello There har bland annat jobbat med varumärken som PUMA, Toyota, Discovery Channel, SCA, Estrella, Peak Performance m fl. Hello There ingår affärsområdet Stampen Media Partner, en del av Stampen Media Group.

Om At Night Studios
Modernt och nytänkande mediahus med inriktning mot underhållningsbranschen. At Night Studios grundades av Ash Pournouri, kreatören, entreprenören och visionären bakom Avicii’s och Cazzette’s varumärken.