Gå direkt till innehåll
Hello There utvecklar app för en av Sveriges bästa skidorter

Pressmeddelande -

Hello There utvecklar app för en av Sveriges bästa skidorter

Skidsäsongen står för dörren och som en extra service för skidåkande familjer släpper Branäs en unik App. Med Pistkartan, Sakjakten och det digitala Brädspelet erbjuds familjerna information inför resan, aktiviteter på plats och underhållning för alla åldrar.

Branäs, som för sjunde året i rad har kammat hem förstapriset på barnsemester.se, har en tydlig förhoppning:

- Vi vill förhöja upplevelsen av Branäs och samtidigt marknadsföra oss till de (andra) som inte har varit hos oss än, säger Branäs Marknadschef Mikael Elford.

Pistkartan används med fördel redan innan familjer reser till Branäs. På så sätt lär de känna backarna, och får reda på var de bästa lekplatserna samt restaurangerna ligger.

Sakjakten är ett spännande, storybaserat äventyr där vuxna och barn kan spela tillsammans. Äventyret tar spelarna runt i skidorten och de lär känna backarna på ett kul och minnesvärt sätt.

Brädspelet är ett lättspelat och rafflande familjespel. Det bygger på enkel interaktion med charmiga figurer och roliga samt allmänbildande quiz-frågor. Svårighetsgrad går att ställa in, vilket gör att alla i familjen - oavsett ålder - kan spela samtidigt.

- Vi har haft fruktansvärt roligt med det här projektet. Många i studion älskar skidåkning och det har varit lekfullhet från start till mål, säger Oskar Eklund, VD för Hello There.

Appen har utvecklats i två olika versioner för Branäsgruppens två olika skidanläggningar: Branäsappen och Kungsbergsappen.

Appen finns att ladda ner gratis via App Store och Google Play.


Kontakt:
Oskar Eklund, VD Hello There
+46 761 120 386
oskar@hellothere.se
www.hellothere.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Hello There är en Göteborgsbaserad studio specialiserad på spel för marknadsföring och pedagogik. 2010 vann studion Swedish Design Awards (Information, Webb) och deras portfolio rymmer en bred repertoar av framgångsrika produktioner. TOYOTA, Santa Maria, PUMA, Peak Performance, Discovery Channel är bara några av flera internationella klienter. Hello There utvecklade även det internationellt hyllade underhållningsspelet Pebble Universe. www.hellothere.se

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70