Gå direkt till innehåll
Hello There och mobiloperatören 3 släpper nya spelet MF3 Moto

Pressmeddelande -

Hello There och mobiloperatören 3 släpper nya spelet MF3 Moto

I november 2012 släppte Hello There och mobiloperatören spelet MF3 Jetski på App Store och Google Play. Spelet bygger på reklamfilmskonceptet “Mannen från 3”. I MF3 färdas agenten på en Jetski på Venedigs kanaler, jagad av ”dom andra”. Det tog bara en vecka innan MF3 Jetski hamnat på topplistorna och idag har spelet laddats ner 150 000 gånger och har fått mycket fina recensioner.

- Vi är väldigt glada och stolta över att MF3 Jetski uppskattats av så många. Det känns verkligen jätteroligt att nu få göra en uppföljare, säger Oskar Eklund, VD på Hello There.

Det nya spelet, MF3 Moto, baseras på reklamfilmen där ”mannen från 3” kör motocross. MF3 Moto bygger på samma spelmotor som MF3 Jetski, med den skillnaden att mannen från 3 sitter på en motocross-maskin och har som uppdrag att färdas mellan basstationer för att höja ”surfhastigheten” i nätet.

MF3 Moto går att ladda ner här:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.h3g.se.mf3moto

https://itunes.apple.com/se/app/MF3-moto/id621287992?mt=8


För mer information vänligen kontakta:
Oskar Eklund, VD, Hello There: +46 761 120 386, oskar@hellothere.seRelaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Hello There är en flerfaldigt prisbelönad gamification-byrå, som med hjälp av speltänkande och storytelling laddar varumärken och erbjuder spelare kreativt lärande som stärker organisationer globalt. Några av kunderna är Estrella, Peak Perfomance, Puma, Santa Maria, Toyota och 3. Hello There’s spel haft redan haft flera miljoner spelare. www.hellothere.se

Stampen-gruppen är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70