Gå direkt till innehåll
Hello There och At Night Studios släpper klurigt fotbollsspel

Pressmeddelande -

Hello There och At Night Studios släpper klurigt fotbollsspel

Samarbetet mellan prisbelönade spelstudion Hello There och mediahuset At Night Studios fortsätter. Nu släpper de Find a Way Soccer – ett strategiskt fotbollsspel som utmanar både hjärnan och fotbollsförmågan.

Find a Way Soccer är ett klurigt pusselspel som utmanar spelaren att tänka flera steg framåt, förutse motståndarnas nästa drag och veta var lagkamraterna befinner sig för att säkra varje matchseger.

– Vi har skapat ett spel som visar strategidelen av världens mest populära sport, säger Ash Pournouri, grundaren av At Night Studios.

Find a Way Soccer är ett unikt samarbete mellan Hello There, At Night Studios, Microsoft och Aftonbladet/Sportbladet. Spelet erbjuder en helt ny marknadsföringsplattform, där annonsörer erbjuds plats bland rullande annonser på sargen. Spelet är även kopplat till Xbox Music, där spelare kan lyssna på det officiella VM-albumet One Love, One Rhythm.

 – Vi tycker att det är roligt att Hello There väljer att satsa på Windows Phone 8 när de lanserar Find a Way Soccer. Ett utmanande spel som stärker vårt utbud. Spelet är även ett perfekt exempel på hur vi kan skapa mervärde i spelupplevelsen genom att koppla på statistik via Power BI, säger Anders Wedahl på Microsoft Sverige.

– Vi är väldigt glada över att ha fått möjligheten att samarbeta med de här företagen. Vi ser många möjligheter till att göra fler spel tillsammans, säger Oskar Eklund vd på Hello There.

Find a Way Soccer är släppt till Windows Phone och Android. Spelet släpps till iOS och Windows 8 inom kort.

Prova att ställa dina frågor i Power BI-verktyget för att få fram just den VM-statistik som intresserar dig.

Windows Phone: http://bit.ly/1jgUyjK
Google Play: http://bit.ly/1nFDghx

Kontakt
Oskar Eklund, vd Hello There
+46 761 120 386 / oskar@hellothere.se
www.hellothere.se


Ämnen

Kategorier


Hello There är en Göteborgsbaserad spelstudio som gör spel för marknadsföring och utbildning. Portfolion rymmer en bred repertoar av framgångsrika spel. Avicii och Universal Nordic, TOYOTA, Peak Performance och PUMA är bara några av flera internationella kunder. Hello There utvecklar även egna titlar, bland annat pusselspelet Khaba, som hyllats i spel-communitys. Hello There är ett bolag inom Stampen Media Group. www.hellothere.se

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam.
www.stampen.comKontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70