Gå direkt till innehåll
Hanna Konyi blir ny vd för Mktmedia.

Pressmeddelande -

Hanna Konyi blir ny vd för Mktmedia.

Hanna Konyi blir ny vd för Mktmedia. Hanna Konyi kommer närmast från jobbet som affärsutvecklingschef hos Mktmedia. Hon tillträder sin nya tjänst den 1 september.

- Ja ser verkligen framåt mot att få ta ett ännu större ansvar i Mktmedia. Jag känner ju ägare och verksamhet väl, och har en hel del tankar om hur vi kan vässa samarbetet mellan bolagen ytterligare. Jag hoppas att vi kan vidga nätverket ytterligare och gå vidare i vår roll som strategisk resurs för ägarbolagen,säger Hanna Konyi. - Hanna kom ut som det solklara valet i den breda och öppna process som föregått rekryteringen. Hon har den affärsmässiga profilen och en bred kunskap om verksamheten, och det är just vad bolaget behöver,säger Inge Olausson, styrelseordförande i Mktmedia.

Mktmedia är utvecklingsbolag åt 34 svenska mediehus. I nätverket finns ytterligare 20 mediehus i Norden. Mktmedias huvudägare är Stampen-gruppen, övriga ägare är Mittmedia, Eskilstuna-kuriren, NLT , VK och Norran.

Ämnen

Taggar


Stampen-gruppen är en snabbt växande mediekoncern som idag är en av Sveriges största ägare av dagstidningar. I Stampen-gruppen ingår också digitala medier, tryckerier, distributionsbolag och annonsfinansierade lokaltidningar. Stampen omsätter närmare 6 miljarder kronor. www.stampen.com

Presskontakt

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70