Gå direkt till innehåll
Fyra bidrag från Appelberg i final i content marketing-VM

Pressmeddelande -

Fyra bidrag från Appelberg i final i content marketing-VM

Appelberg är nominerat med fyra bidrag i en av de mest prestigefyllda tävlingarna inom content maketing: The International Content Marketing Awards. Därmed är Appelberg den svenska byrå som fått flest nomineringar i tävlingen. 

– CMA Awards är den viktigaste internationella måttstocken inom vår bransch och vi är väldigt stolta över att vara den svenska byrå som fått flest nomineringar. Vi är också särskilt nöjda över att vi nominerats för produktioner där vi arbetar med flerkanalspublicering och där vi kunnat visa att produktionerna verkligen ger en positiv effekt för kunderna, säger Appelbergs vd Calle Ericsson. 

Appelbergs nomineringar:

I kategorin ”Best B2B: Industrial and Manufacturing” är Appelberg nominerat för tre produktioner:

- Tidningen Evolution som Appelberg utvecklat och producerat för verkstadsföretaget SKF sedan 1994. Evolution finns som tryckt tidning, webbversion, nyhetsbrev och som app.
- Tidningen Edge som Appelberg har utvecklat och producerat för verkstadsföretaget Seco Tools sedan 2010. Edge finns som tryckt tidning, responsiv webbversion och app.
- Tidningen Naphthenics som Appelberg utvecklat och producerat för kemiföretaget Nynas sedan 2012.

I kategorin ”Best use of photography” är Appelberg nominerat för tidningen Shape som utvecklats och producerats för konsumentvaruföretaget SCA sedan 2006. 

CMA Awards arrangeras av den brittiska branschorganisationen Content Marketing Association. Prisceremonin hålls i London den 27 november.


För mer information kontakta:
Calle Ericsson, vd för Appelberg,
Telefon: 08-406 54 27, Mobil: 0733-94 96 90
calle.ericsson@appelberg.com
Ämnen

Taggar


Appelberg Publishing AB är Sveriges ledande företag inom redaktionell kommunikation. Varje år tar vi fram hundratals tidningar, webbplatser, filmer, appar och nyhetsbrev till våra kunder. Ett 60-tal strategikonsulter, redaktörer, digitala specialister, formgivare och språkexperter samt flera hundra frilansare i hela världen arbetar för oss. www.appelberg.com

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Presskontakt

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70