Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Frederic Pavlidis ny chefredaktör på SvenskaFans.com

Frederic Pavlidis tar över som ny chefredaktör efter Anders Nettelbladt, som aviserade sin avgång tidigare i våras. Frederic har de senaste två åren jobbat som redaktör på FANTV/SvenskaFans.com och har även en bakgrund som långvarig skribent på SvenskaFans.com.  Arbetet på FANTV har kombinerats med en tjänst som fotbollsbloggare på SVT. Under EM har Frederic även medverkat i SVT:s EM-studioprogram.

Förutom att Frederic har en bred sportbakgrund från Eurosport, TV3, DN, SVT och som skribent på SvenskaFans.com, så är det glädjande att få en ny chefredaktör som trivs såväl bakom som framför kameran. Frederic har genom arbetet med FANTV också visat prov på god känsla i samarbetet med SvenskaFans.com många skribenter – de skribenter som är och förblir hjärtat i vår verksamhet.

- Vi ser fram emot att Frederic och redaktionsledningen, tillsammans med liga- och lagredaktionerna, fortsätter göra SvenskaFans.com till den fantastiska sportprodukt som den är. Sedan starten av SvenskaFans.com har vi utsetts till Sveriges bästa sportsajt fem gånger de senaste tio åren. Nu inleder vi ett nytt kapitel, tillsammans med alla våra skribenter, där vi ska erbjuda den bästa sportupplevelsen oavsett digital kanal säger Mathias Resare, VD Stampen Sports Media.

- Jag är väldigt glad. Det är en oerhört spännande utmaning, både att få arbeta med att utveckla SvenskaFans.com och att fördjupa samarbetet med de många duktiga medarbetarna på redaktionerna runtom i landet, säger Frederic Pavlidis.
     
- Frederic har både den för oss nödvändiga bakgrunden på SvenskaFans och stor erfarenhet från annan sportmedia. En kombination vi är övertygade om kommer att hjälpa oss att nå nya, spännande mål, säger John Cederblad, redaktionschef och t.f. chefredaktör på SvenskaFans.com.


För mer information, kontakta:

Mathias Resare, VD Stampen Sports Media
 tfn: 073 063 43 87 mail: mathias.resare@stampen.com

Frederic Pavlidis, Chefredaktör SvenskaFans.com
tfn: 070 650 53 04 mail: frederic.pavlidis@svenskafans.com

Ämnen

Kategorier


 SvenskaFans.com, av fans för fans, är Sveriges största sportcommunity med över 300.000 unika besökare i veckan på webben och i mobilen. Sajten har funnits sedan år 2000 och blev nyligen utsedd till Sveriges bästa sportsajt för femte gången av tidningen Internetworld. SvenskaFans.com, FANTV och produktionsbolaget Dobb är alla del av bolaget Stampen Sports Media.

Stampen Sports Media ingår i affärsområdet Stampen Media Partner som driver Stampen-gruppens utveckling inom områdena Lifestyle Media, Mobile Media, Experience Media, Outdoor Media och Editorial Media. Stampen Media Partner omsätter 0,5 miljarder kronor med 280 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland, USA, Polen och Kina.

Stampen-gruppen är en snabbt växande mediekoncern som idag är en av Sveriges största ägare av dagstidningar. I Stampen-gruppen ingår också digitala medier, tryckerier, distributionsbolag och gratistidningar. Stampen omsätter närmare 6 miljarder kronor.

För mer information: www.stampen.com www.stampenmediapartner.se www.svenskafans.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70