Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Fortsatt satsning på lokal kvalitetsjournalistik i STO-området (Stenungsund, Tjörn, Orust)

Från och med onsdagen den 6 oktober får den prenumererade tidningen Lokaltidningen STO en ny kostym och byter namn till ST-tidningen.

Tidningen kommer även fortsättningsvis ges ut som papperstidning och e-tidning två dagar i veckan men ändrar utgivningsdag från tisdag och lördag till onsdag och lördag. På vår nyhetssajt och i vår app kan du dygnet runt följa det lokala nyhetsflödet.

– Nu fortsätter vår satsning på lokal kvalitetsjournalistik och med denna förändring skapar vi förutsättningar för en volymtillväxt. Det är viktigt att fortsätta utvecklas digitalt men också samtidigt värna om printutgivningen som kommer finnas kvar i många år, säger affärsområdeschef Pontus Roos.

I samband med förändringen upphör utgivningen av den gratistidning som idag heter ST-tidningen.

– Vi upplever ett stort sug efter lokala nyheter från våra läsare och aldrig tidigare har så många tagit del av våra journalistik digitalt som nu. Genom att fortsätta satsa på vår prenumererade tidning säkrar vi den journalistiska bevakningen i området för en lång tid framöver, säger chefredaktör Jacob Humlén.

För mer information kontakta:

Pontus Roos, affärsområdeschef Norr
pontus.roos@stampen.com
0739-61 46 03

Jacob Humlen, chefredaktör ST-tidningen
jacob.humlen@lokaltidningensto.se
0766-30 90 95

Ämnen


Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner. I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, distribution samt utomhusreklam. I koncernen ingår elva prenumererade morgontidningar: Göteborgs-Posten, TTELA, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Alingsås Tidning, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Lokaltidningen STO samt fyra gratistidningar: Varbergs-Posten, Lerums-Tidning, ST-tidningen och Alingsås Kuriren.
www.stampenmedia.se

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70