Följ Stampen Media

FANTV SvenskaFans.com lanserar ny programserie

Pressmeddelande   •   Aug 28, 2012 10:47 CEST

Fyra britter, en studio, bara fotboll. ”From England With Love” är en ny programserie för alla som älskar engelsk fotbollskultur. Programmet produceras av Dobb Production åt FanTV på SvenskaFans.com.

Värvningar, tacklingar, matchställ, resultat, frisyrer, rivaler – allt som en engelsk fotbollssupporter ägnar sin vakna tid åt att fundera på, kastas fram i strålkastarljuset. Ett nytt program spelas in varje vecka och visas på SvenskaFans.com.

I studion finns britter med rötter på Merseyside. Eller uppväxta i East London. Eller med Birmingham City i blodet i flera generationer. Här görs ingen skillnad på stor klubb eller liten. Så länge det är hardcore och old school. ”Intresset för engelsk fotboll bara växer, men i en tid av förändring, är det också viktigt att ha koll på vad engelsk fotboll i grunden handlar om. Det har det här gänget”, säger Frederic Pavlidis, chefredaktör för SvenskaFans.com.

- ”From England With Love” är ett drömprojekt för oss, engelsk fotboll ligger oss minst sagt varmt om hjärtat. Vi har äntligen fått möjlighet att prata engelsk fotboll på det sätt vi, det vill säga fansen, vill göra det på. Det är rakt på sak och no bullshit. Det blir inte mer äkta än så här, säger Michael Fahlstedt, vd på Dobb Production.

Huvudsponsor av ”From England With Love” är klassiska engelska spelbolaget Ladbrokes.

- Vi är en del av engelsk fotbollskultur, det är så enkelt. Vi hoppas att vi genom att sponsra det här programmet, kan bidra till att förgylla tillvaron för alla som älskar engelsk fotboll. Det här är ett program som vi själva vill se, säger Andreas Fyrlund på Ladbrokes.

Nya avsnitt av ”From England With Love” visas på svenskafans.com och på http://www.youtube.com/FANTVSvenskafans 

För mer information, kontakta:
Frederic Pavlidis
Chefredaktör SvenskaFans.com
Frederic.pavlidis@svenskafans.com
Tel: 0706 50 53 04
http://twitter.com/FredPavlidis
www.svenskafans.com/fantv


SvenskaFans.com, av fans för fans, är Sveriges största sportcommunity med över 300.000 unika besökare i veckan på webben och i mobilen. Sajten har funnits i sedan år 2000 och blev nyligen utsedd till Sveriges bästa sportsajt för femte gången av tidningen Internetworld. I Stampen Sports Media ingår även produktionsbolaget Dobb som producerar målgruppsanpassad TV för alla plattformar. I portföljen har man bland annat dokumentärserien "Blågula drömmar" som gick på SVT under 2011.

 
Stampen-gruppen är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter närmare 6 miljarder kronor. För mer information: www.stampen.com