Följ Stampen Media

FanTV:s Bandyhörnan går in på säsong två, i samarbete med Svenska Spel.

Pressmeddelande   •   Okt 16, 2013 13:00 CEST

SvenskaFans.com och FanTV.se kommer fortsätta producera programmet Bandyhörnan för en säsong två. Programmet startade ifjol i samband med slutspelet och kommer under 2013/2014 producera minst 16 program under grundspel och slutspel. Programledare är Stefan Lissol som till sin hjälp har panelmedlemmarna Anders Arver från Svenska Spel och Daniel Engström Stenson, bandyredaktör på SvenskaFans.com. Varje program kommer inkludera gäster från bandy-Sverige.

Huvudsponsor till programmet är Svenska Spel, som även är huvudsponsor till Svenska Bandyförbundet. I samband med Svenska Bandyförbundets upptaktsträff den 17 oktober kommer parterna samverka kring en gemensam livesändning kring eventet.

Idag har SvenskaFans.com över 1 200 skribenter som skapar innehåll kring sina favoritlag, vilket resulterar i över 1 500 artiklar per vecka plus KlubbTV inslag och allt fler podcasts. Bandyhörnan är ytterligare ett sätt att locka fler skribenter till sajten.

Programmet Bandyhörnan kommer att sändas på SvenskaFans.com, FanTV.se, Svenskapel.se, Bandyförbundets hemsida och inom de lokala medierna som ingår i Stampen Media Group. För intresserade klubbar eller andra medier finns möjlighet att enkelt ta del av programmet då Bandyhörnan använder sig av Youtube som plattform.

För mer information kontakta Mathias Resare, vd Stampen Sports Media, 073-063 43 87 eller mathias.resare@stampen.com


Stampen Sports Media är det samlade namnet för sportsajterna inom Stampen Media Group, där bland andra SvenskaFans.com och FanTV ingår. SvenskaFans.com, av fans för fans, är Sveriges största sportcommunity med över 340.000 unika besökare i veckan på webben och i mobilen. FanTV är en play-tjänst för sportfans.  www.stampensportsmedia.se

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com