Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Familjeliv Media lanserar Familieprat.no i Norge

Familieprat.no ska bli den nya vännen, rådgivaren och stödet för norska familjer när den svenska sajten Familjeliv.se nu expanderar till Norge med sajten Familieprat.no.

Den norska sajten tar utgångspunkt i svenska Familjeliv.se som med sina drygt 750 000 unika besökare i veckan på webben och ytterligare närmare 300 000 unika besökare i mobilen är en av Sveriges största sajter mot målgruppen kvinnor.

Satsningen leds av Erica Magnergård, bosatt i Oslo sedan 2011, och med bred erfarenhet från mediemarknaden, senast från Norska Aftenposten.

-   Vi befinner oss i en stark expansionsfas och lanseringen av Familieprat.no är en viktig del i den, säger Ylva Hvarfner, VD på Familjeliv Media. Då är vi extra glada över att vi kunnat rekrytera en så driven och kompetent person som Erica Magnergård att leda satsningen.

På Familieprat.no finns redaktionellt material, experter som kan besvara läsarfrågor, ett stort och aktivt forum, läsarbloggar samt mycket mer. Den primära målgruppen är föräldrar mellan 20 – 40 år.

-   Tanken är att använda det bästa av kunskap och material som finns på den svenska sajten, men framför allt skapa ett forum där norska familjer kan hitta stöd, råd och vänner, säger Erica Magnergård. Oerhört viktigt är att vi är lyhörda och skapar det som våra medlemmar är intresserade av.

Sajten lanseras under vecka 6 2013.

Adress: www.familieprat.no

För frågor kontakta:

Erica Magnergård, Country Manager Familieprat.no  Tel. 0047 920 502 62
erica.magnergard@familieprat.no
 Ylva Hvarfner, VD Familjeliv Media AB Tel 0046 70 601 55 97 Ylva.hvarfner@familjeliv.se

Relaterade länkar

Ämnen

KategorierFamiljeliv Media, som är en del av Stampen Media Partner, driver webbplatserna Familjeliv.se, mobil.familjeliv.se, Familieprat.no och Bröllopstorget. Familjeliv är Sveriges största mötesplats på webben för att träffas och få tips, stöd och hjälp kring familj, föräldraskap och graviditet i ett socialt nätverk. Familjeliv har växt kraftigt under senare år och är idag en av Sveriges största sajter med en kvinnlig målgrupp. Idag har Familjeliv drygt 750 000 unika besökare i veckan på webben samt ytterligare cirka 300 000 unika besökare i veckan i mobilsajten, enligt KIA Index januari 2013. Familjeliv har två år i rad blivit utsedda till  ”Bästa community” av Internetworld. Bröllopstorget är Sveriges största sajt för bröllop, fest och högtid. 


Stampen-gruppen är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner. Stampen omsätter cirka 6 miljarder kronor.


Affärsområdet Stampen Media Partner driver koncernens utveckling inom områdena Lifestyle Media, Mobile Media, Experience Media, Outdoor Media och Editorial Media. Stampen Media Partner omsätter 0,7 miljarder kronor med ca 360 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland, USA, Polen och Kina. För mer information: www.stampen.com och www.stampenmediapartner.se

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70