Gå direkt till innehåll
Autosport.cc i ett 3-årigt partnerskap med Rally Sweden

Pressmeddelande -

Autosport.cc i ett 3-årigt partnerskap med Rally Sweden

Förutom artiklar och bildgallerier, innan och efter tävlingar kommer programmet FanTV Autosport ha stort fokus på rally. Bevakningen av Rally Sweden sker med egna reportrar samt genom Autosport UK. Under 2013 är målsättningen att även bevaka den nationella rally scenen.
 
”Det är mycket glädjande att Rally Sweden vill inleda ett samarbete med oss, trots att sajten inte ens var klar när avtalet skrevs. Jag hoppas och tror att det är ett tecken på möjligheten med Autosport i Sverige. Vi har med Autosport ett högkvalitativt varumärke, med starkt stöd av den engelska redaktionen, där vi dagligen kommet att erbjuda den svenska rallypubliken nyheter, analyser och reportage som inte tidigare har funnits i Sverige, säger Mathias Resare VD Stampen Sports Media.
 
”Vi vill på ett effektivt sätt nå ut med mer information om Rally Sweden och bygga vidare på det starka rallyintresset som redan finns i Sverige. Under Rally Sweden 2012 såg som mest 830 000 unika tittare på sändningarna i SVT vilket är en helt fantastisk siffra, och vi är övertygade om att via Autosport kommer vi bygga en ännu större publik, säger Glenn Olsson VD för Svenska Rallyt AB.
 
Autosport.cc är den svenska versionen av Autosport.com, ett av världens starkaste motorsportvarumärken inom media. Den svenska sajten är lanserades vecka 3 och vecka 4 startar annonseringen i Rockklassiker samt i Stampen-medier. Autosport.cc är en produkt inom Stampen Sports Media.
 


För mer information kontakta:

Mathias Resare, VD Stampen Sports Media, tel. 0730-634387
Glenn Olsson, VD Svenska Rallyt AB, tel. 070-269 10 68.Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Autosport.cc är ett samarbete mellan den brittiska mediakoncernen Haymarket och Stampen Sports Media. I Stampen Sports Media ingår också Dobb Productions, SvenskaFans.com och Eurosport.se.

Stampen Sports Media är en del av Stampen Lifestyle Media och ingår i affärsområdet Stampen Media Partner som driver koncernens utveckling inom områdena Lifestyle Media, Mobile Media, Experience Media, Outdoor Media och Editorial Media. Stampen Media Partner omsätter 0,7 miljarder kronor med ca 360 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland, USA, Polen och Kina. För mer information: www.stampen.com och www.stampenmediapartner.se

Stampen-gruppen är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter närmare 6 miljarder kronor.


Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70