Gå direkt till innehåll
Appelberg tävlar med fyra bidrag i CMA Awards

Pressmeddelande -

Appelberg tävlar med fyra bidrag i CMA Awards

Appelberg är nominerat med fyra bidrag i en av de mest prestigefyllda tävlingarna inom redaktionell kommunikation: The International Content Marketing Awards. Prisceremonin hålls i London den 28 november.

– CMA Awards är den viktigaste internationella måttstocken inom vår bransch. Därför är vi enormt stolta över att bli nominerade med fyra bidrag. Vi ser det som ett bevis på att våra produktioner håller hög internationell klass, säger Appelbergs vd Calle Ericsson.

Appelbergs fyra nomineringar:

• “Best B2B Communication” för tidningen Edge som Appelberg har utvecklat och producerat för verkstadsföretaget Seco Tools sedan 2010.
• “Best use of photography” i magasinet Legend som Appelberg producerar för Scanias V8-kunder. Bilden visar alla vitala delar i en Scania V8-motor.
• “Best mobile content solution (including apps)” för Ipadversionen av tidningen Edge samt för Ipadversionen av Evolution, en kundtidning som Appelberg producerar för SKF.

– Det är särskilt kul att bli nominerade med våra magasin för Ipad inom mobilt content eftersom det är ett område som vi satsar målmedvetet på, säger Calle Ericson. Vi märker ett allt större intresse hos våra kunder för surfplattor som bärare av redaktionell kommunikation.

CMA Awards arrangeras av den brittiska branschorganisationen Content Marketing Agencies. Appelberg har i år flest nomineringar av alla svenska content marketing-byråer.

Länk: Alla de nominerade tävlingsbidragen i CMA:
http://the-cma.com/uploads/documents/2012_shortlist.pdf

Länk: The anatomy of a Scania V8 (animation)
www.scania.com/qr-code/editorial/v8-engine

Länk: Edge Ipadtidning för Seco Tools
http://www.appelberg.com/portfolio/surfplattor/seco-tools/


För mer information, kontakta:
Calle Ericsson, vd för Appelberg
calle.ericsson@appelberg.com 
tel 08-406 54 27

 

Ämnen

Taggar


 

Stampen-gruppen är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter närmare 6 miljarder kronor. www.stampen.com

Presskontakt

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70