Gå direkt till innehåll
Appelberg bygger ut TV-produktionen

Pressmeddelande -

Appelberg bygger ut TV-produktionen

Appelberg stärker ytterligare sitt erbjudande inom rörlig bild genom att bygga ny studio och förstärka sitt TV-team med producenten Lukasz Lindell. 

Lukasz Lindell kommer närmast från en befattning som senior projektledare på kommunikationsföretaget Falkevik & Danehav och har tidigare bland annat varit partner och filmproducent på företaget Day4 AB.

– Appelberg har i många år erbjudit rörlig bild till våra kunder. Vi ser nu att efterfrågan på rörlig bild inom Content Marketing kommer att öka ytterligare framöver och bygger därför ut vår kapacitet inom TV-området, säger Appelbergs vd Calle Ericsson.

– Det är motivet till att vi satsar på en ny TV-studio och ytterligare ett viktigt steg i det arbetet är rekryteringen av Lukasz Lindell som nu ansluter till vårt TV-team.

– Det ska bli spännande att börja på Appelberg. Företaget är idag otroligt starkt inom Content Marketing och har bred redaktionell kunskap inom print och webb. Att sammanföra den kompetensen och forma in den i ett filmformat är något jag tror starkt på. Kommunikation i form av film har länge varit, och är än idag, ett växande format. Det finns en stor möjlighet att berätta en historia och förmedla en känsla till mottagaren genom film, något som fler och fler upptäcker idag, säger Lukasz Lindell.


För mer information kontakta:
Calle Ericsson, vd för Appelberg,
Telefon: 08-406 54 27, Mobil: 0733-94 96 90
calle.ericsson@appelberg.com

Ämnen

Taggar


Appelberg Publishing Group AB är Sveriges ledande företag inom redaktionell kommunikation. Varje år tar vi fram hundratals tidningar, webbplatser, filmer, appar och nyhetsbrev till våra kunder. Ett 60-tal strategikonsulter, redaktörer, digitala specialister, formgivare och språkexperter samt flera hundra frilansare i hela världen arbetar för oss. www.appelberg.com

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Presskontakt

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70