Gå direkt till innehåll
Anders Persson tar plats i Wallstreets styrelse

Pressmeddelande -

Anders Persson tar plats i Wallstreets styrelse

Anders Persson kliver in i Wallstreet Medias styrelse. Anders Persson är tidigare VD för Group M ägda Kinetic.

Anders Persson har tidigare jobbat som Försäljningsdirektör på JCDecaux och kommer nu senast från GroupMs utomhusspecialist Kinetic. Nu blir han ny ledamot i Wallstreet Medias styrelse.

- Det känns fantastisk bra att få in Anders Persson i vår styrelse. Anders har bred erfarenhet av utomhusmarkanden och det kommer att tillföra styrelsen och bolaget ytterligare bra kompetens och kunskap om marknaden, säger Wallstreets VD Jonas Stendahl.
- Anders blir en viktig bricka i vår styrelse då han har 17 års erfarenhet från branschen, både från byrå- och mediaägarsidan, fortsätter Jonas.

- Efter många års arbete med Out of Home mediet så ligger kanalen mig självfallet varmt om hjärtat. Wallstreet är ett välskött bolag och det ska bli jättespännande att ingå i Wallstreets styrelse. Wallstreet har solida rötter i den traditionella utomhus-/trafikreklamen men står samtidigt på tröskeln inför en spännande digital satsning, vilken ska bli mycket intressant att vara delaktig i, kommenterar Anders.


För mer information kontakta;
Jonas Stendahl, VD Wallstreet Media, 0767-67 68 05

Ämnen

Kategorier


Wallstreet Media AB grundades i april 2002. Bolaget är idag Sveriges tredje största aktör på marknaden för utomhusreklam och en av de snabbaste växande. Wallstret är verksamt med försäljning inom fyra affärsområden; Trafikreklam i 27 städer med över 1700 reklambärande fordon, Parkeringsreklam i över 160 parkeringsanläggningar fördelat på 32 städer och  samt digital utomhusreklam. www.wallstreetmedia.se

Wallstreet Media AB ingår i Stampen Media Partner som är ett affärsområde inom Stampen Media Group. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70