Följ Stampen Media

Anders Nettelbladt, grundare och chefredaktör på SvenskaFans, slutar under hösten.

Pressmeddelande   •   Apr 20, 2012 10:56 CEST

Anders Nettelbladt har varit vd och chefredaktör på SvenskaFans sedan starten år 2000. Sajten har vunnit pris som Sveriges bästa sportsajt fem gånger av Internetworld, senast 2011. Sedan 2008 helägs sajten av Stampen Media Partner.

-          Jag har varit med om en helt fantastisk resa under snart 14 år med SvenskaFans.com och känner att jag utvecklat sajten så långt som jag kan. Nu finns det en stabil grund att stå på, och en ny vd på plats, redo att föra stafettpinnen vidare medan jag är sugen på att göra något annat, säger Anders Nettelbladt.

 Sedan 1 april är Mathias Resare ny vd för SvenskaFans-gruppen:

-          Det är tråkigt att Anders ska sluta, men jag har full förståelse för beslutet. Både jag och Anders är spända på att se vilka nya förmågor som kommer att kliva fram och ta SvenskaFans vidare, säger han och fortsätter.    -          SvenskaFans fortsätter att utvecklas, trafiken pekar uppåt och vi håller på att utveckla såväl nuvarande som nya kanaler. Under våren har vi inlett samarbeten med lokala medier kring EM i fotboll. Man kan idag se EUROTALK EM-special på hos flertalet lokal mediehus, såväl inom som utanför Stampen-gruppen. Det finns mycket att göra och vi ett bra gäng som vill fortsätta att växa och ge Sverige en bättre sportupplevelse!

John Cederblad, blir t.f .chefredaktör och kommer tillsammans med redaktionsledningen ansvara för rekryteringen av en ny chefredaktör. Ett arbete som inleds nu direkt.

För mer information, kontakta:

Mathias Resare, VD SvenskaFans.com                  073 – 063 43 87

Anders Nettelbladt, grundare SvenskaFans.com     070 – 856 66 08

Svenska Fans ingår i Stampen Media Partner, ett affärsområde inom Stampen-gruppen, som driver koncernens utveckling inom områdena Lifestyle Media, Editorial Media, Mobile Media, Outdoor Media och Experience Media. Affärsområdet sysselsätter ca 280 medarbetare verksamma i Sverige och utomlands.

Stampen-gruppen är en snabbt växande mediekoncern som idag är en av Sveriges största ägare av dagstidningar. I Stampen-gruppen ingår också digitala medier, tryckerier, distributionsbolag och annonsfinansierade lokaltidningar. Stampen omsätter närmare 6 miljarder kronor. www.stampen.com