Gå direkt till innehåll
2000 aktiverade sig digitalt på tre timmar

Pressmeddelande -

2000 aktiverade sig digitalt på tre timmar

Idag runt lunch lanserade Hallands Nyheter och Hallandsposten sin nya betallösning på nätet. Hela tidningen erbjuds nu via nätet men bara till de som prenumererar. Efter två timmar hade 2000 personer aktiverat sig på sajterna.

- Det är en fantastisk början, säger Marie Erlandsson privatmarknadschef på HN och HP.

Hur funkar det?

-   För prenumeranter kostar det inget extra. Det enda som behövs är en aktivering på sajten. Nu kommer våra prenumeranter att få allt, överallt och hela tiden, säger Marie.

När allt innehåll från tidningen blir tillgängligt även i datorn, surfplattan och i mobilen innebär det en del förändringar.

-   Vi ökar servicen till våra trogna prenumeranter. Läsvanorna har förändrats de senaste åren, och allt fler läser på mobil och surfplattor och vi gör allt innehåll tillgängligt överallt och hela tiden.

I samband med lanseringen av den nya sajten blir det möjligt att prova på en digital prenumeration. Den som ännu inte prenumererar och vill komma åt allt innehåll digitalt kan teckna en prova-på-prenumeration. Från och med idag erbjuds också en kombinerad prenumeration, två dagar papperstidning och sju dagar digital prenumeration.


För frågor, kontakta:

Marie Erlandsson, privatmarknadschef HP och HN, 0705-701790

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Stampen-gruppen är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter närmare 6 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70