Följ Stampen Media

VTD vinner upphandling värd 100 miljoner

Pressmeddelande   •   Maj 21, 2018 13:03 CEST

Fram till 2022 är det Västsvensk Tidningsdistribution, VTD, som står för förmedling och hämtning av inrikesbrev och samhällsinformation i Göteborgs storstadsområde. Upphandlingen, som undertecknades den 16/5, är den största som VTD har deltagit i och motsvarar bland annat hämtning och lämning av två miljoner inrikesbrev per år.

- Vi är självklart väldigt glada över att Göteborgs Stad med tio kranskommuner har valt VTD som leverantör. Vi besitter unik kärnkompetens om distribution på västkusten och slogs med de största aktörerna på marknaden i denna upphandling. Att Göteborgs Stad har valt oss är ett kvitto på vår starka marknadsposition, säger Peder Schumacher, VD på VTD.

VTD står med en väl rustad organisation för att hantera det långsiktiga avtalet, men Peder Schumacher ser ändå att nyanställningar kan bli aktuella.

- Detta är ett uppdrag som vi tar oss an med tillförsikt. Med den tillväxt som VTD har idag är det självklart att vi löpande ser över behovet av rekrytering och kompetensförsörjning, fortsätter Peder Schumacher.

Upphandlingen av postförmedlingstjänster löper från juni 2018 till 2022. Inkluderade kommuner är Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Orust, Partille, Tjörn samt Öckerö.

För mer information, kontakta Daniel Olsson

daniel.olsson@stampen.com

0763-094 688

Stampengruppen är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com